Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 29 March 2015

Kelas Teori Memandu...... Again!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

2-3 tahun lepas AJ ade attend kelas ni....
Kononnye nak amik lesen murah la....
RM199 untuk Program Bantuan Lesen 1 Malaysia (BL1M)...
Penyudahnya kandas kat situ je sebab kelemahan program tu sendiri....
Dah la kite bayar... Pastu kelas ke ape semua kene urus sendiri dengan driving school..
Sampai kat driving school, orang tu pun terpinga-pinga taktau hujung pangkal dengan name list ape semua takde.....
Last-last AJ sendiri yang fedup! Tapi takpelah, bende pun dah lepas....


Pagi ni, gigih la bangun pagi attend kelas teori ni lagi sekali....
Dah nak masuk 29 tahunlah baru terhegeh-hegeh AJ nak masuk kelas teori bagai....
Kelakar betul..!
Harap-harap tak dapat penceramah yang bosan.... Kalau tak memang ade yang tidur sekejap lagi.....
Hahahahaaha.... =P
Sementara menunggu ni, sempatlah update sekejap.... Kang memang tak dan dah nak tengok telefon bagai.....

P/s : Perut lapar, belum breakfast lagi..... :(

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. wah.. camne kelas teori nya AJ? ok tak? heee

    ReplyDelete
  2. kena siapkan gula2 banyak2 tu..:)

    ReplyDelete