Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 18 March 2015

Internet DOWN!!!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Keadaan yang menyukarkan bagi seorang blogger dan social freak like me!
Semalam sehari suntuk internet down.....
Baik P1, baik Unifi..... Perghhhhh.. Memang terbaik....!
AJ pun tak tau apa maslahnya lately internet kerap down kat kawasan AJ...
Mungkin tengah maintain system ke ape, wallahualam.....
Perkara-perkara macam ni sebenarnya agak menyukarkan......
AJ tak boleh nak berblog, lepas tu ade beberapa perkara yang tak dapat nak diselesaikan ikut waktu sepatutnya...

 Perlu tak buat gini??? Hehehehhe...

Semalam makan kat Menara Hup Seng kat tengah-tengah Kotaraya Kuala Lumpur pun takde line....
Ya ampun... Sakit pulak hati kita ni.....
Rase nak campak je peranti tu.... Kalau nak kata tak bayar bil, memang taklah....
Alhamdulillah, buat masa ni takde ape yang tertunggak....
In future tak taulah..... Harap-harap rezeki tu adeje la.... =D

Arini internet masih lagi suam-suam kuku.. Tapi masih boleh gunalah compared dengan semalam......
Hopefully sementara je la internet problem ni......

P/s : Busy pulak few days ni....
Ohhhh... Closing week... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

No comments:

Post a Comment