Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 23 February 2015

6 Hari Jalan-Jalan Cari Makan...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

 Sepanjang minggu lepas, memang AJ dan kawan-kawan pecah rekod jalan-jalan cari makan...
Mau tak nye, sepanjang 6 hari berturut-turut kitorang pegi makan di tempat yang berlainan....
Ade juga yang siap langkau negeri lain... Hahahhahahah....

AJ dan kengkawan lain memang spesis kaki makan....
Tak kira waktu tu hari bekerja, cuti umum ade je tempat makan yang kitorang jejak....
Kadang-kadang pukul 12 malam ke Melaka, semata-mata nak pekena asam pedas kat Kota Laksamana.... =D Hehehhehhehe....
Kami memang bolehmasuk kategori "FOOD HUNTER"

 
Okay, nak tau kemana kami sepanjang minggu lepas??

Day 1| Little Rara Thai Boat Noodle, Jalan Kia Peng

Day 2 | Sakura Kristal, Taman Melawati

Day 3 | Enjoy's Corner, Taman Melawati

Day 4 | Kulcats Barrio, TTDI

Day 5 | D'laila Mee Udang, MMA Santai Corner Nilai

Day 6 | Bucida Court, Damansara (Lepak santai je..)

Haaaa..... Korang rase?? Betul punya JJCM kan.... Hehehhehehe.....
 AJ rase buat aktiviti macam ni lagi berfaedah dari perkara merepek kan??
Perut kenyang, hati pun senang.... Dan berat pun bertambah-tambah kooo.....
Ada masa sikit kang, AJ update satu per satu tempat-tempat ni.....
Tapi rasanya, ade tempat yang tak amik gambar pun..... Takpelah, mana ade kang AJ update...
Sapa sini kaki makan bolehlah geng dengan AJ.....
Nanti boleh pegi makan situ sana sini... =D

P/s : Curi masa sekejap.....
 

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. SERIOUSLY KAK AJ?!?!?!?!
    U HAD A FOOD MARATHON?
    FOR 6 DAYS?!?!?!?!

    TT_TT
    SAMPAI HATI TAK AJAKKK HIHIHIH

    ReplyDelete
  2. Wow.. Menarik.. Semua dekat ngn rumah except yg kt nilai tu.

    ReplyDelete
  3. wah..banyak nya tempat jalan2 cari makan tu..

    ReplyDelete