Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 9 December 2014

Sibuk dan Sibuk!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Lately ni AJ memang busy sangat.... Sebab banyak cuti, keje pun banyak terkumpul la kan... =D
Start balik Pangkor aritu, sampailah sekarang... Apepun AJ tak sempat nak update..
Kalau ade pun sikit-sikit je supaya tak bersawang blog AJ ni... =D


Ini pun AJ baru ke balik dari Kelantan since Jumaat lepas....
AJ attend majlis perkahwinan cousin dan amik peluang pusing-pusing Kelantan....
Memang puas berjalan la cite dia.....
Bukan puas berjalan je... Duit pun berjalan sama... Huhuhu.....

Bayangkanlah, barang kat sane boleh dikatakan murahlah jugak kalau nak dibandingkan dengan harga kat KL ni.....
Tempat tinggal kat sana AJ tak payah nak risau, sebab abang AJ yang nombor 2 tu memang dah menetap kat sana.... Tang tu dah jimat kan....
Hehehhehehehhe....

Tapi seriously, kalau kesana memang kene bawak duit banyak2 lepas tu tak payah bawak pape dari KL.... Hahahhahaa....
Ini ayat budak gila shopping!
Untunglah orang yang kampung dia kat sana kan kan kan......

Arini kire maca, rest day AJ la....
Nasib baik AJ apply cuti extra sehari... =D
Kalau tak memang lemau kot...

P/s : Home sweet home...
Anak-anak kucing pun sihat nampak gayanya...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. kemain hujung taun puas berjalan giteww...

    ReplyDelete
  2. best juga bercuti ke kelantan. Makanan pun murah kan?

    ReplyDelete
  3. saya suka brcuti kelantan..mcm2 boleh beli..murah ja

    ReplyDelete