Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 1 December 2014

12 Disember 2013 - 1 Disember 2014

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Hari ni, genap setahun AJ menimba rezeki kat tempat sekarang....
Dan hari ni jugak, status temporary staff AJ telah tamat...
Tak sangka, dah setahun rupanya....
Kejap masa berlalu.... Pejam celik, pejam celik.. Eh! Dah setahun....?


Alhamdulillah....
AJ suka sangat keje kat sini...
Walaupun kejenya kadang stress... Tapi AJ happy...
Dengan persekitaran dia yang meriah, kawan-kawan yang "havoc"..
Memang best sangat!
Harap-harap, rezeki AJ kat sini masih panjang.....
Seriously, sayang nak tinggalkan office ni if 1 day kene tinggalkan la......

P/s : Esok, Insyaallah bermulalah fasa lain AJ di tempat sama.....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. even keja stress pon kalau ade kawan2 yang best xpe..at least ade semangat sikit nk pergi keja..betul x..huhu..sekarang nih setahun2 cpt je berlalu..

    ReplyDelete
  2. Kalau menunjukan prestasi yang bagus, InsyaAllah akan diteruskan perkhidmatan.. :)

    ReplyDelete
  3. sekejap je masa berllau meninggalkan kita. dah hujung tahun rupanya :)

    ReplyDelete
  4. semoga terus berjaya AJ. Dah berenti keja ka?

    ReplyDelete
  5. semoga lebih success di tempat baru

    ReplyDelete