Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 20 November 2014

Tajuk Entri Menimbulkan FITNAH...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 


Tadi masa duk scroll timeline fb, ternampak ade orang share 1 artikel dari blog ni...
Tak perasan pulak AJ blog mana dan siapa pemiliknya....
Tapi ape yang menyentap AJ tulis entri ni, sebab tajuk entri tu.....
Tersentap kot AJ baca.....
Tajuknya... "Mizz Nina Mengandung Anak Siapa??"

Astagfirullah al adzim....
Memang takde keje sungguhlah penulis entri tu....
Sedar tak tajuk je dah mengundang fitnah...???
Semua orang tau, Mizz Nina dah lame bernikah dengan Noh Hujan....
Tetibe ade yang keluarkan entri macam tu.....
Ko tak rase ke at the 1st place bile orang baca tajuk je, fikiran mereka confirm dah fikir bukan-bukan??
Kesian Mizz Nina... Tak pasal tajuk entri tersebut dah timbulkan FITNAH pada dia.....
Ape pulak perasaan keluarga dan kawan-kawan dia kalau terbaca tajuk entri gitu??

AJ tak pasti ape kandungan entri tersebut....
Baca tajuk dia je dah buat AJ tak hingin nak membaca.....
Bile baca komen, ramai yang bash admin tu....
Tolonglah ek... Kalau ye nak trafik sekalipun, buatlah cara yang lebih BERSIH....
Bukannya cara MENGUNDANG FITNAH macam ni....
Pada AJ tak dapat trafik banyak pun takpe dari dapat trafik dengan cara tak berhemah...

Jangan sebab blogger begini, tak pasal-pasal orang cakap semua blogger ni penyumbang fitnah terbesar alam maya....
Kesian blogger-blogger lain yang gunakan medium berblog ke arah kebaikan...
Secara tak langsung terpalit sama......

P/s : Kurang gemar bercerita pasal artis...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

17 comments:

  1. potong je tangan beliau !! lebih hina dari binatang !

    ReplyDelete
  2. Salaam... 1st time singgah...
    saya setuju dengan entri nie... memang byk gak blog yang suka buat cenggini... konon double meaning tapi entri kopi dan paste.. tajuk jer lain2...

    ReplyDelete
  3. Nak sangat trafik kat blog tu tapi tak sedar dosa fitnah hasil tulisan itu.

    ReplyDelete
  4. Melampau tu.. cer tanya dia plak mcm tu
    haaaa.. kalau lelaki.. tanya balik KENAPA
    TETIBA NIKAH GANTUNG... kah3

    ReplyDelete
  5. salam..singgah blogwalking kat sini..

    hiii..xsuke jugak entry yg bertajuk provokasi gitu..memang x baca pun..

    ReplyDelete
  6. Gila trafulik tak pe jgn gila fitnah.. Hehehe ayat abg ben

    ReplyDelete
  7. ha, tajuk tu mmg buat rasa nak tau cerita je....awal2 dah bubuh persepi lain macam....gosip nih

    ReplyDelete
  8. Betul tu. Tak patut lah buat tajuk yang entah apa-apa macam ni

    ReplyDelete
  9. kalo buat tajuk mizz nina mengandung org pun x nk klik tu taktik tp taktik busuk la ayue hehehe..jahat betul lah

    ReplyDelete
  10. SY PN LEBIH SUKA CETE HAL KELUARGA, ANAK :-)

    ReplyDelete
  11. Blogger pun perlu berhemah..

    ReplyDelete
  12. ntah ape2..banyak lagik idea lain yg bole dijadikan tajuk entry..huh!!

    ReplyDelete
  13. Nie kejar traffic light ler tu...

    ReplyDelete
  14. berhati-hatilah...kesian pada mereka dan keluarga mereka...

    ReplyDelete
  15. cara kotor nak orang ramai klik pada link tersebut.. dunia sekarang

    ReplyDelete
  16. Banyak AJ yg gune taktik mcm tu nak tarik traffic kononnye.

    ReplyDelete
  17. cara nk mngundang org klik link dye dgn tajuk gempak2. tp dye x sdar dye hampir membuat fitnah. huhu.. org zmn skrg

    ReplyDelete