Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 6 November 2014

Spontaneous Thursday : Holiday!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Secara spontan dalam kepala otak ni berlegar-legar 1 perkataan
H.O.L.I.D.A.Y!
Yes holiday!!!!!
I need holiday so badly lorrr..... 

Tak lama je lagi...... Sabar-sabar.....
Dah terasa dah ni angin-angin sepoi bahasa, bunyi ombak, bahang laut semua...
Jauh dari kesibukan kerja.... Jauh dari kesesakan lalulintas....
Jauh dari bende-bende yang menyesakkan.....
Pendek kata tempat yang AJ pegi nanti memang untuk totally relax lah...
Bukan destinasi shopping-shopping bagai.... =D
Dalam Malaysia je pun... Nak pi oversea, lain kali je la kalau ade rezeki lebih.....
Hehehheheheh....

P/s : Tik tok! Tik tok! =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. klu bajet cukup... boleh je pergi anytime.
    nak rasa tenang holiday tepi pantai atau pulau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi sekarang bajet lari2 ni...
      Hehehhehe...
      Aah memang pilih tepi pantai dengan pulau...
      Lebih tenang.. =D

      Delete
  2. tik tok tik tok..sabar saabar aj.,ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sabar ni kak...
      Rase macam nak terbang dah gi relax2 tu....
      Hehehehhe..

      Delete
  3. tak kesahlah AJ holiday kat dalam mesia or obersea yang penting holiday..have fun jer nanti..release stress..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu luqman... Cuti kat mana pun tak kisahkan..... =D

      Delete
  4. Replies
    1. Jom ika.....
      tapi ika dah pegi dah tempat tu... =D
      Hehehhehehehe

      Delete
  5. Replies
    1. Best sangat..
      harapnya cuaca okay lah time tu... =D

      Delete