Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 7 November 2014

Review : Rosken Skin Repair, Krim Untuk Kulit Kering Terbaik!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Masalah kulit kering, menggelupas memang dah sinonim dengan AJ....
Nak pulak kulit bahagian badan......
Kalau AJ pakai produk macam shower cream atau losyen yang tak sesuai dengan kulit memang tak lame lepas tu kulit AJ jadi ular nak bersalin kulit dan bersisik-sisik lebih lagi kat bahagian kaki AJ.....
Memang teruk gila kot....
Sampaikan kadang diri sendiri yang segan walaupun orang tak nampak.....

Macam-macam produk AJ dah cuba... Pendek kata, asal ade produk baru mesti AJ akan cuba....
Sampailah AJ terjumpa produk Rosken Skin Repair Cream ni.....
Memula memang AJ agak ragu jugaklah...... Yelah, produk tu memang agak mahal sikitlah.....
Kang buatnya tak sesuai, dah membazir pulak....
Lepas tu, AJ google sikit pasal produk ni... Ramai yang cakap memang bagus...
So AJ decide nak cuba yang kecik dulu....


Balik tu, terus AJ cuba dan amalkan sapu setiap kali lepas mandi ataupun bila-bila yang AJ rasa kulit kering...
Kesan dia memang sangat-sangat menakjubkan...
Dalam masa beberapa hari je AJ dah nampak kesan....
Kulit AJ yang menggelupas dan bersisik tu dah jadi semakin licin.....
Sekarang ni pegi mana-mana je AJ akan pastikan Rosken Skin Repair Cream ni ade je dalam beg AJ tau....

Gambar diambil selepas 3-4 hari menggunakan Rosken Skin Repair Cream

Rosken skin repair ade beberapa jenis antaranya :
Rosken Skin Repair Dry Skin Lotion untuk kulit normal sehingga kulit kering, 
Rosken Skin Repair Dry Skin Cream untuk kulit kering sehingga kulit yang terlalu kering (Ini yang AJ guna), 
Rosken Skin Repair Sensitive Skin Cream untuk kulit sensitif,
Rosken Skin Repair High Potency Vitamin E Cream,
Rosken Skin Repair Feet & Heel Balm untuk tumit kaki yang merekah dan banyak lagi....
Produk ni PH balanced so sesuai digunakan untuk badan, tangan dan juga muka!

So apa lagi, kalau korang nak cuba sendiri keberkesanan produk Rosken Skin Repair boleh ke farmasi atau pasaraya yang berhampiran....
Harga yang kecik 75ml macam AJ ni RM14.90, kalau botol besar pulak RM43.90 untuk 550ml kalau tak salah...

P/s : Berbaloi keluar duit untuk produk macam ni.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. Replies
    1. Best sangat nini...
      So far ini produk terbaik penah cuba...
      Sebelum ni pakai jugak cream or losyen lain, tapi kejap je ok....
      Pastu kulit jadi kering balik... kadang tak sampai bape jam lepas sapu krim dah kering....
      Bila cuba rosken ni kan, memang tak payah nak sapu banyak kali dah... Pakai lepas mandi je pu dah cukup... =D

      Delete
  2. Replies
    1. Highly recommended! Trylah Cik Nini... =D

      Delete
  3. kebetulan!uni pun guna krim ni jugak.baru je beli hari tu..mmg berkesan. kulit muka uni buat perangai kalau guna pelembab sbrangan.jd kering (sgt2 kering) & merah. letak krim ni 2x je,,dh ok..alhamdulillah..:)

    p/s:uni beli kat guardian,75mL, rm12 lebih..

    ReplyDelete
  4. Ahak..tangan nad punkalau kene aircond akan kering...best pulak tgk produk ni

    ReplyDelete
  5. Hai AJ..Salam perkenalan. Nama sy nuha. Cantik blog AJ :)

    Jemput ke blog nuha. Ada entry baru: 7 Sebab Perlu Kaya dan Berjaya.

    Thanks :)

    ReplyDelete
  6. WoW.. Ketara perbezaannya.. :)

    ReplyDelete
  7. saya kekal pakai rania gold... kulit badan errrr.. pakai krim hotel jer.. tapi nampak bezanya kalau pakai produk tu kan

    ReplyDelete