Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 28 November 2014

Mood Holiday Tamat....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Officially dah tamatlah mood holiday AJ...
Dah 2 hari pun kembali bekerja....
Agak busy sebab follow up balik keje yang ditinggalkan....
Siapkan mana yang ofismate tak sempat backup tu....
Dan mulakan kembali rutin harian di tempat kerja....



Tapi macam biaselah bila dah syok-syok holiday, first few days masuk keje lemaulah cita dia...
Rasa malas nak buat keje tu memang tinggilah tahapnya kannnnn....
Dah namanya pun keje, nak taknak 2 hari ni tetap AJ gagahkan jugak buat keje walau fikiran masih kat Pangkor... Hahahhahaha....

Tempoh cuti AJ takdelah lama mana pun....
4 hari 3 malam je....
Cuaca kat Pangkor pulak panas terik, lepas tu petang-petang hujan.....
Kitorang pun takde kemana sangat sepanjang 4 hari tu.....
Kate pegi cuti nak relax kan... memang relax sungguhlah....
Hari pertama sampai takde buat ape sangat.... Agak letih masa sampai tu...
Hari kedua pulak buat aktiviti Island Hopping dan snorkeling.....
Hari ketiga lepak-lepak pantai dan pusing-pusing pulau dalam hujan.... Hehehheheh....
Hari keempat pulak duduk berendam dalam swimming pool dan bersiap untuk balik KL....

Tapi sebelum balik Kl tu, kitorang menyinggah kat kawasan sekitar Perak.....
Antaranya Kellie's Castle, Gua Tempurung dan patah balik ke Menara Condong Teluk Intan....
Memang enjoy dan agak memenatkan percutian AJ ni...
Alhamdulillah walaupun masa bercuti tu AJ demam on/off tapi takdelah teruk sampai kene masuk hospital macam cuti 2 tahun lepas... Hehehehehhe....

So next entri AJ akan ceritakan pasal holiday AJ ye......
Ini bagi panas-panaskan jari menaip je...
Al-maklum berhari-hari kot AJ lupakan blog sekejap.... =D


Penangan holiday!

P/s : Kulit dah macam orang lain dah...
Sunburn teruk + jerawat naik bagai diternak-ternak dan kulit dah mula menggelupas teruk..... =(


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. uiiii... jenuh nak pulihkan balik kulit muka tu... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak Mia.....
      Nak nangis tengok kulit jadi gitu.....
      Huhuhuhu...

      Delete
  2. hehe, bestnya holiday ke Pangkor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best memang best bintang....
      tapi cuaca agak kurang best sikitlah.....
      Panas + hujan kan....

      Delete
  3. Alahai...tp x per la..slowly nanti dapat kulit baru...

    ReplyDelete
  4. kalau main dekat pantai atau laut ini biasalah....
    take time juga tu

    ReplyDelete