Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 16 November 2014

Misi Mencari Baju....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Menginjak ke musim cuti persekolahan, makanya banyaklah kenduri kendara yang perlu dihadiri......
Dan seorang AJ pun mulalah misi dia mencari baju....
Bukanlah untuk semua kenduri nak kene cari baju...
Kalau macam tu, tokey balak pun bankupt woooo...... =P


Awal disember nanti kenduri cousin AJ kat Kelantan....
Temanya warna hijau..... Jenuh AJ punggah almari cari yang warna hijau...
Ade tu memang ade.... Tapiiiii.... Tak sesuai nak dipakai kat sana...
AJ plan nak cari jubah dress je macam yang AJ beli kat nile dulu....
Bile tengok, takde pulak warna hijau yang menarik perhatian...
Minggu lepas AJ pegi butik kat Klang Lama... Unfortunately, size AJ takde....
AJ ni kategori petite... Baju ready made memang susah nak cari size....
Kalau ade pun limited.... Nak pulak baju kurung, jubah dress etc.....
Nak tempah memang tak sempat.... =(
Pegi TS aritu pun tak jumpe size.... Waaaaaaaaaaaaaaa......
Tengok kat zawara semua XS banyak dah out of stock.... S pun dah takde...
Kalau-kalau korang tau memane online shop or ig yang jual any jubah dress untuk petite, tolong bagitau AJ ye......

Lepas tu, awal Januari pulak majlis my long lost bestfriend.....
Dah bertahun-tahun AJ tak jumpe dia......
Last week dia call jemput datang majlis dia....
Dan AJ diberi mandat jadi pengapit dia..... Haaaaaa.. Kemain ayat Mak Jemah kuar kan... =P
Tak sangka, dah lame gile tak jumpe dia bagi AJ jadi pengapit dia...
AJ cakap ingatkan ade kawan lain jadi pengapit.....
Dia cakap "kawan is kawan, but bestfriend is different... Nak pulak ko dah macam my sister..."
Terharu pulak AJ dengan ayat tu......
So dia provide kain, nanti AJ pegi tempah je.....
Ok still got time.... =D
Cuma sekarang ni misi mencari baju hijau je.....

P/s : Orang lain kawen, orang lain super duper excited kannnn...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. Opkos..my bestfren kawen tp sy dan sorg lagi member dah siapkan mcm2 perkara. Nak makeup,pakai kasut apa,stay hotel mana dan kadang2 kami diskas pose yg sesuai semasa outdoor photography..mmg over.tp tula,bila bestfren kawen, gembira tu x terkata

    RESIPI DORAYAKI KEGEMARAN DORAEMON

    ReplyDelete
  2. Baguslah ada besfren.. Biasanya pompuan je ada ramai besfren.. Lelaki besfrennya sorang dua je..

    ReplyDelete
  3. ehhhh..gambar yg AJ post kt atas tu, sebijik mcm client akak punya baju tunang aritu. hehehehe..jgn kata AJ, akak yg rendang ni pun susah nak cari dress labuh jugak. mesti nak kena alter tang labuh dress tu. huhuhuhu

    ReplyDelete