Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 23 November 2014

Holiday!!!! Woohooooo......


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Saat yang dinantikan telah tiba....
It's holiday!!!!


Destinasi pilihan untuk cuti kali ni Pulau Pangkor...
AJ pegi 9 orang...
Sekarang kan musim cuti... So kawan AJ nak bawak anak-anak bercuti....
Diangkutnya kitorang sekali.... Hehehehehe....

Actually dah 2 ari AJ kat sini...
Tapi disebabkan access internet agak limited, AJ tak berapa nak update la.....
Lepas tu pulak bile kat sini memang henpon jarang ade dalam tangan...
Kate holiday... Memang segalanya holiday lah...
Nanti AJ story A to Z pasal holiday ni okay.....

Ni pun quick update je ni....
AJ tengah melepak kat lobby.... Hehehehhehehe....
 Okaylah... Gtg.... Kang kalau ade masa AJ update lagi tau.....

P/s : Duduk sini memang relax.....
Tapi baru 2 hari warna kulit dah bertukar...
Whahahahahah....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. Replies
    1. Syok kak...
      Lupa daratan kejap...
      Hehehehhehe...

      Delete
  2. Wah.. Saya tak rancang nak cuti ke mana lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat2 rancang.....
      Nanti dah lambat2 tempat penginapan pun fully book nanti...

      Delete
  3. wahhh.. bestnya aj... selamat bercuti...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Mia.....
      Time cuti best kak...
      Bile balik fikiran melayang2 kejap...
      Hehehhehehe... =D

      Delete