Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 13 November 2014

Abah Operation, Semoga Dipermudahkan...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sekarang ni Abah AJ ade dalam bilik pembedahan untuk ICD tu....
Semoga segalanya dipermudahkan....

Abah sepatutnya admit semalam....
Tapi dah masuk wad, tetibe ade bende pulak yang tak settle...
Surat kelulusan dari pihak DBKL tak dapat lagi...
Abah AJ pesara kerajaan.... So kami pun baliklah....
Dan tarikh operation pulak mungkin akan ditunda......

Pagi tadi AJ pegi Jabatan Kesihatan DBKL tu, minta surat jaminan.....
Surat jaminan / kelulusan tu memang sangat penting sebab kos ICD tu berjumlah RM 57,000....
Kalau takde atau tak dapat kelulusan memang tak boleh nak buat....

Surat bernilai RM57k ni...

Lepas tu terus ke PPUM, submit surat tu....
Ingatkan doc nak reschedule ke tarikh lain, lepas check-check terus kene admit dan pembedahan akan dijalankan hari ni jugak.....
Alhamdulillah.... Lega hati AJ...
Yelah, dah 2 hari AJ turun naik nak settlekan pasal operation ni....
Ingatkan tak jadi operate, tu yang adik beradik AJ yang lain tak jadi amik cuti....
AJ pun kalau tak jadi, esok AJ akan cancel cuti jugak..... Cuma arini je la amik nak settlekan surat tadi tu je.....

Selfie dulu sebelum operate.... Pening doc tengok perangai memasing...
Abaikan muke dah serupa zombie AJ tu.... Huhuhuhu..

Now AJ dalam wad tengah tunggu Abah abis operation, dia dah bagi pesanan penaja suruh tunggu sampai dia abis operate.....
Tadi doc kate operation dalam sejam lebih je....
Semoga cepat sembuh Abah.... =D

P/s : Wifi free takde ke En. spital???
Hehehehhe....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. Abah Kak AJ sakit apa ?? Bertabahlah muka zombie pun boleh selfie tau si ratu selfie ni. T_T

    ReplyDelete
  2. semoga ayah aj cepat sembuh dan dipermudahkan operation tu... Amalkan zikir Ya Allah Ya Salam Ya Fattah untuk cepat sembuh...

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh ye...aminnn

    ReplyDelete
  4. semoga abh Aj kembali sihat hendaknya..

    jom baca entri terbaru saya : hebatnya Basic H http://nurimanqhaisara.blogspot.com/2014/11/hebatnya-basic-h.html

    ReplyDelete
  5. lepas nie abah Aj makan kena kawal.. elakkan makanan berkolesterol dan bg mereka yang merokok cuba hentikan segera.Takut plak dengar pembedahan Icd.. seram aihh.

    ReplyDelete