Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 21 October 2014

Henna Deepavali...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Esok mereka yang beragama Hindu akan menyambut Deepavali....
Kat sini AJ nak amik kesempatan mengucapkan Selamat Hari Deepavali kepada rakan-rakan dan juga sesiapa sahaja yang menyambutnya.....


So sempena Deepavali ni, AJ pun nak raya jugak..... Tapi raya versi lukis henna je....
AJ lukis sendiri je...
Conteng-conteng dan buat-buat pandai lukis je la cerita dia.....
Hehehheheheh.....
Nak pegi jalan-jalan malam raya Deepavali, takde sape nak bawak...
Mr.JR pulak keje 9 hari straight sebab ade staff yang cuti kan.....

Ok balik cerita henna...
Ade ke yang nak tengok hasil kerja conteng-conteng AJ ni??
Tengok pic kat bawah ni...


Amacam??? OK ke KO?...
Agak-agak boleh ke nak inai pengantin??
Kahkahkah....
Alamatnya jahanamlah tangan pengantin woiiii.... =P

P/s : Insyaallah ade rezeki nak join kelas melukis henna...
Manalah tau boleh dijadikan side income ke kan......
HAPPY DIWALI EVERYONE!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. wah..hebat..pandai AJ lukis sendiri..nmpk cantek..

    ReplyDelete
  2. Rajinnye ayue nie

    Belajar jangan tak belajar
    Boleh buat side income kan
    Singgah entry saya gak ye. TQ

    ReplyDelete
  3. pndainya lukis sndiri...cntik sgt.kira ok la tu klau nk lukis kt pengantin

    ReplyDelete
  4. banyak pandai la ini kakak...kasi bikin saya punya bole ka kakak? :D

    ReplyDelete
  5. cantik!!
    cantiknya sbb lukis sendiri..kira hebat tu..

    ReplyDelete