Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 2 October 2014

2 Oktober : Happy Birthday Amirah!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA   

2 Oktober setiap tahun ialah birthday anak buah AJ yang sulung tu....
Siapa birthday dia jatuh pada harini jugak?? Angkat tangan!
Tahun ni genap 8 tahun umurnya......

"Buat Amirah,
Maksu yang Mira cakap garang macam singa ni doakan Mira panjang umur, murah rezeki, jadi anak yang bijak, pelajar yang rajin dan cemerlang dan segala yang baik-baik belaka.....
Kejap je ek, dah besar anak buah Maksu ni.....
How time flies!"

Rajin pulak Maksu edit kan...
Hehehhehee...

Arini plannya macam nak gi sambut birthday dia....
Tapi tengoklah keadaan macam mana....
Kalau tak mungkin postponed on weekend ke kan.... :)
Maksu ni dah tak tau nak fikir dah nak gi makan kat mana..
Yelah everyone punya birthday Maksu kene fikir nak gi mana kan...
Hehehehehehhe...

P/s : AJ ni tulis entri ni macamlah anak buah AJ tu baca...
Dia pun tak tau AJ ade blog kot...
Korang layankan je la ek.... :p


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. hepi bestday buat anak buah AJ..:)

    ReplyDelete
  2. Saya pun birthday dalam bulan ini juga ...hehehe

    ReplyDelete
  3. happy birthday amirah..sebaya dgn si kakak. nama pun lebih kurang sama, athirah..hehe

    ReplyDelete
  4. SALAM AKAK.

    SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REZEKI BUAT AMIRAH...

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Habby belated birthday Amirah! Untunglah ada maksu baik cani.. Siap nak belanja makan lagi.. Birthday anak buah AJ sama tarikh ngan my hubby punya birthday... Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete