Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 18 September 2014

Rangkaian Produk Terbaharu Dari Wonder Glow Cosmetics!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang penah dengar produk Wonder Glow?
AJ selalu dengar pasal produk ni.... Baru-baru ni pun ade yang bercerita lagi keberkesanan produk Wonder Glow...
Ramai yang cakap produk ni bagus, bila pakai kulit jadi putih mulus je....
Ade beberapa orang blogger pun dah mencuba produk ni tau.. =D
Bile tengok testimoni diorang, dalam hati jeles bukan main...
So laju je AJ pun nak cuba sama......
Sebelum tu jom kita kenali dulu syarikat Wonder Glow Cosmetics dan produk terbaharu Wonder Glow!

 Kenali Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd 
Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd [1054707 K] merupakan sebuah syarikat yang memulakan perniagaan sejak 2010 dan didaftarkan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)

Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd menawarkan pelbagai produk kecantikan seperti krim pemutih, krim anti penuaan, krim kecantikan wajah dan minuman kecantikan dengan objektif merangkumi misi dan visi untuk mengungguli bidang industri kecil dan sederhana terutamanya dalam perniagaan produk kosmetik supaya dapat bersaing dengan pembekal dan pemilik perniagaan untuk persaingan yang sihat.

Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd mempunyai matlamat untuk menjadi usahawan perusahaan produk kosmetik dengan menjual produk kecantikan yang sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik dalam menyumbang kepada kemajuan negara.

Wonder Glow juga telah menjadi salah satu produk yang tak asing lagi dalam pasaran...
Kini, Wonder Glow tampil dengan beberapa produk terbaru selepas mempunyai lebih 30 produk di dalam pasaran sedia ada.

Antara produk terbaharu tersebut ialah :


WONDER GLOW WHITE DIAMOND SERIES

Mengandungi :

1. Wonder Glow Day White Diamond Series
2. Wonder Glow Night White Diamond Series
3. Wonder Glow Bar Soap Diamond

Manfaat produk : 

10x kesan pencerahan dan vitamin C
45++ SPF - Iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 45 kali ganda, sesuai untuk mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 5-6 jam.

WONDER GLOW GOLD BLACK SERIES

Mengandungi :

1. Wonder Glow Day Gold Series
2. Wonder Glow Night Gold Series
3. Wonder Glow Bar Soap Gold

Manfaat produk : 

5x kesan pencerahan vitamin C
35++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 4-5 jam.

WONDER GLOW SILVER BLACK SERIES
http://www.wg.com.my/silver-black-set

Mengandungi :

1. Wonder Glow Day Silver Series
2. Wonder Glow Night Silver Series
3. Wonder Glow Bar Soap Gold

Manfaat produk : 

3x kesan pencerahan vitamin C
25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang sering terdedah kepada cahaya matahari selama 4-5 jam.

Antara manfaat lain yang boleh didapati dalam 3 series terbaharu Wonder Glow :

-Mencerahkan dan menyerikan wajah.
-Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
-Menghapuskan jerawat dengan berkesan.
-Mengecilkan pori-pori wajah.
-Menghaluskan kulit secara semulajadi.
-Anti penuaan dan awet muda yang unggul.
-Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.
-Diperkaya dengan AHA untuk memperbaharui sel kulit mati dan menjadikan kulit cerah dan bersinar.

Selain itu Wonder Glow juga memperkenalkan 1 lagi serum untuk bentuk wajah menawan iaitu :

WONDER GLOW V-SHAPE SERUM
Fungsi :

1. Membentuk wajah yang lebih tirus dan v-shape.
2. Kulit menjadi lebih glowing.
3. Memadamkan cela parut di wajah dengan berkesan.
4. Meresap jauh ke lapisan kulit untuk menjadikan kulit lebih anjal, tegang dan lebih muda berseri.

Cara penggunaaan :

-Sapukan dengan rata serum v-shape tersebut ke wajah anda.
-Cara sapuan hendaklah disapukan keatas untuk mempercepatkan proses serum masuk ke dalam liang roma.
-Kesan akan terlihat selepas 7 hari dengan pemakaian yang kerap, penjagaan makanan dan kawalan dalam pendedahan kepada cahaya matahari.
-Seeloknya dipakai pada waktu malam sebelum tidur atau waktu pagi selepas mencuci muka dengan bersih.
-Pakai sebelum krim malam atau siang (jika ada)
-Cuci selepas 6 jam.



Kandungan produk :

-Ekstrak guarana, Zingiber zerumbet dan persimmon :
Membantu pelepasan lemak berlebihan.
Membantu mengalirkan cecair yang berlebihan.
Mengekalkan ketegangan kulit.

-Vitamin A, C dan E
-Collagen

Seperti biasa, bila ada barangan baharu, mesti akan ada yang tiruan.
Bagi mengelakkan korang TERbeli barangan tiruan, AJ ade sedikit info sebagai rujukan korang...

PASTIKAN PELEKAT HOLOGRAM DI BAHAGIAN BELAKANG KOTAK UNTUK MEMASTIKAN PRODUK ORIGINAL DARI WONDER GLOW COSMETICS.



Bawah ni pulak beberapa testimoni dari mereka yang dah menggunakan Wonder Glow

 
 Mulus je kan?






Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk-produk keluaran Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd

Twitter: https://twitter.com/wonderglow

YouTube: http://www.youtube.com/user/wonderglowcosmetics

Instagram: http://instagram.com/wonderglow_malaysia

Pembelian Secara Online: http://www.wg.com.my

Selain itu korang juga boleh mendaftar menjadi agen dengan menghubungi :

Kikirina La Folia
Cosmetics Consultant : Cosmecueticals & Aesthetics Team –
[ Wonder Glow Cosmetics Malaysia Sdn Bhd ]
Ditalian / Whatsapp: +6016-755 9991/+607-7766358.


atau layari :
http://www.wg.com.my/agent-registration

Antara faedah yang boleh didapati apabila mendaftar sebagai agen.

Pakej pendaftaran agen Wonder Glow

Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau....

P/s : Wanita dan cantik tak dapat dipisahkan.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. RAJIN BUAT PRODUCT RIVIEW ERK..

    TERBAIK..

    ReplyDelete
  2. Bestnya produk ni... Bagus juga review ni. Tahniah Ayue ^__^

    ReplyDelete