Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 3 September 2014

#NNRaya Bersama Nuffnang.... More Than Just E"nuff"!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 


23 Ogos lepas AJ berkesempatan pegi #NNRaya Open House 2014......
Pertama kali AJ join event dengan Nuffnang sepanjang berblog ni....
Terima kasih Nuffnang!!!! =D
Yeahhhh... finally my entry is out.... Hehehhehe....


Wanaka The Bangalow iaitu sebuah banglo yang sangat simple menjadi tempat NNRaya diadakan....
Memang terasa suasana raya kat rumah tu....
Dengan belon-belon disana sini, makanan yang sedap dan juga dengan kehadiran blogger dan pengamal media sosial yang lain tau....
Pendek kata kalau tak pergi memang rugi.... =D

Kat sana AJ sempat beramah mesra dengan beberapa orang blogger yang AJ kenali dan juga dengan blogger-blogger yang pertama kali bersua muka...
Antaranya Kak Red Mummy, Yuyu Zulaikha, Namee Roslan, Kak Farah Wahyda, Rosmiza Ali,  Rawlins Glam, Jae Hashim, MahaMahu dan ramai lagi....
Panjang berjela-jela 1 entri ni kalau AJ listkan semua......
Sepanjang majlis Rumah Terbuka Raya Nuffnang ni, banyak permainan yang dijalankan...
AJ sempatlah join 1.... Tiup sticky paper atas dahi...
Jenuh jugak nak meniup wehhh..... Mau gugur bulu kaki.. Ehhhh!!!?
Hahahhahhahah.....


Lepas tu pulak ade demo masakan dari blogger @kasihaleeya dan @ceeranoh.....
Masak lontong dan sambal ikan bilis....
Sedap wa baq ang...!!!!
Pastu kan ade kambing bakar lagi....
Pastu kan ade bihun sup, rendang ayam..... Semua sedap-sedap...
AJ siap makan atas batu lagi tau..... Hahahhahah.....

Banyak sponsor tau masa #NNRaya tu....
Ambipur bagi korang wangi-wangi sikit....
U-Mobile bagi korang buat call free, sms free, data free....
Doff untuk super duper comfy bag bean....
Carama untuk voucher service....
Ade wowbooth bagi korang amik gambar dengan prop comel-comel dengan baju raya korang tu.....
Dan banyak lagi.....

AJ tak dapat nak stay sampai habis, masa tak berapa nak mengizinkan...
Tapi AJ tak balik dengan tangan kosong tau.....
AJ bawak balik payung dari nuffnang dan juga buah tangan dari U-Mobile dan Ambipur okay!!!
Thanks nuffnang sebab sudi jemput AJ.....
Walau tak dapat S5 kannn....
Ehem tapi takpe, khabarnya masih ade chance kan? Yeayyyyyy!!!!!

Jom! Kita scroll gambar-gambar pulak yeee......
Yang tak dapat join, jangan jeles tau....
AJ dah wakilkan korang... =D


Dannnnnn.......
Jeng... Jeng... Jeng...

Ini adalah gambar paling WIN sekali dihati AJ....
Alololololo..... Kekonon paling sweet lettew.....
Candid by Nuffnang... =D

Nuffnang Raya.....
More than just e"nuff"!!!!
Harap-harap akan ade lagi untuk tahun seterusnya.... =D

P/s : Habis sudah mood raya....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. nice nice^^ hahas selamat bekenalan ya :D dari www.marcsjy.com :3

    ReplyDelete
  2. gambar last tu sweetnya hihi. I nak join tapi sebab banyak nak buat preparations lain, so mampu tengok je :)

    ReplyDelete
  3. sy dah gak invitation tu..tp xpegi..huhuh

    ReplyDelete
  4. Seronok kan? Cuma rasa rugi sikit sebab kite kene balik awal.. Tak sempat nak join games.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  5. ok lagi ada join. dari hana tak pernah langsung. haha

    #haihh la ratu selfie nie. agaknya mesti banyak gambar kak AJ je kan. heee

    ReplyDelete
  6. Penuh dengan gambar. Nampaknya ramai yang hadap kambing. :-)

    ReplyDelete
  7. waaa... syoknya... Gambar yg akhir tu kan Ayue... Soooo... sweeeeettttt... huhu...

    ReplyDelete