Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 23 September 2014

Entri Santai Petang Selasa!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Few days AJ tenggelam tanpa cerita....
Busy dan stress sangat kat ofis ni...
Tambahan pulak internet connection AJ pun agak limited sekarang......
Hehehehehhe.. Al-maklum, gaji tak masuk lagi....
Makanya bil internet pun belum berbayar la..
Ibarat hidup segan mati tak mahu je la cite dia kan..... =P

Last weekend pulak AJ agak tak sihat... Lepas tu busy dengan kenduri kawen cousin AJ lagi...
Lagilah masa nak menghupdate tu takde....
Tapi Alhamdulillah dalam tak berapa nak ade masa tu, AJ dapat siapkan beberapa task pada waktunya.... =D

Sekarang ni kan, memang AJ perlukan cuti sangat..
Nak rehat puas-puas.... Taknak fikir keje, taknak fikir apa-apa....
Tapi kene struggle dalam sebulan lebih lagi baru dapat cuti...
Sabaq na hati...... Pejam celik, pejam celik sekeeeejapppppp je... =P (Ayat penyedap hati)
 Nak kumpul duit cukup-cukup dulu, baru syiok nak cuti...
Tarikh dan lokasi dah ade dah.....
Insyaallah kalau takde aral, jadilah perancangan tu kan.....
Dekat-dekat sini je, tak jauh pun... =D

Hurmmmm.... Kalaulah boleh cuti untuk 6 bulan, 2 kali setahunnn..
Heaven woiiiii!!!!!!!
Hahahhahahhaha.... Harapan je la AJ oiii... =P

P/s : Entri santai petang Selasa je ni...
Buat-buat panas enjin... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. bercuti memang best dpt release segala stress yg ada:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Wan Fatihanum.....
      Memang best kan...
      Hehehhehhe... Tapi lepas tu struggle balik nak catch up keje yang kita tinggal sepanjang cuti tu kan...

      Delete
  2. good morning AJ...jangan stress naa..tak elok utk kesihatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morning Anim!!!
      Hehehheh.... Kadang tu stress jugak, tak bleh nak elak dah.... :)

      Delete
  3. Saya kalau big bos cuti, saya pon ambil kesempatan cuti.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time tu keje pun tak banyak sangat kan kalau big boss cuti....
      Hehehhehehe...

      Delete
  4. Huiii... dunia ini ana yg punya kalo dapat cuti lama mcm tu... :D

    ReplyDelete