Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 23 August 2014

Review : Serum Rambut COOLHIJAB



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 



Dah hampir 2 minggu AJ mencuba produk serum rambut COOLHIJAB....
Alhamdulillah, hasilnya sangat memuaskan hati AJ.....

Sebelum AJ start, jom berkenalan dulu dengan serum rambut COOLHIJAB

COOLHIJAB merupakan serum rambut yang dicipta khas untuk wanita bertudung...
Tapi, bukan wanita bertudung saja yang boleh menggunakannya tau...
Sesiapa yang berambut boleh cuba dn mesti cuba.....
Produk ini memastikan kulit kepala dan rambut kita berada dalam keadaan selesa, suci dan membuatkan kita lebih berkeyakinan.....
Yelah, kalau kulit kepala dan rambut kita tak berada dalam keadaan yang selesa, nak berdepan orang ramai pun rasa tak yakin kan...?

chweb1a

Serum rambut ni banyak kelebihannya... Antaranya :

-Menghilangkan bau hapak
-Menyejukkan kepala dan rambut
-Melembutkan dan menyinarkan rambut
-Mengurangkan kelemumur
-Mengelakkan kegatalan kulit kepala
-Memperbaiki rambut yang rosak
-Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
-Melegakan sakit kepala dan migrain
-Memberikan kesegaran minda
-Merawat kepala yang berminyak atau kering
-Menghitamkan rambut beruban

COOLHIJAB diperbuat daripada bahan yang halal dan berkualiti, dijamin boleh gunakan tanpa was-was.... 


chweb7

 Apa yang membuatkan AJ suka dengan serum rambut COOLHIJAB ni?

Haaaaaa..... AJ ni boleh dikatakan hari-hari naik motor...
So bila dah naik motor, confirm lah hari-hari pakai helmet kan??
Helmet ni kita tak cuci macam cuci baju.... Setiap kali pakai, setiap kali lah cuci kan.......
Jadi, kulit kepala AJ akan rasa gatal je.......
Nak pulak bila menunggang time-time tengah hari, panas rembang tu kan.....
Bila start pakai serum ni bukak helmet je rase sejuk... Takde dah nak garu-garu kepala macam berkutu....

Lepas tu, AJ ni pewarna rambut tegar....
Boleh dikatakan setiap 3-4 bulan sekali AJ akan warnakan rambut....
So rambut AJ ni sometime akan jadi kasar macam dawai...
Nak pulak lepas sesi warna rambut......
Dengan COOLHIJAB, AJ dah tak payah risau pasal isu rambut bak dawai tu......
Rambut pun dah bertambah sihat, tak kusam....
Bau dia pun wangi je..... Tak rasa berminyak pun bila pakai....

Acaner???
Ade rasa nak "cuba try test" serum rambut COOLHIJAB ni tak???
Kalau ada korang boleh hubungi AJ terus.....
Boleh PM AJ kat facebook ataupun email je....
Komen kat sini pun boleh...
Kalau korang serius nak membeli, AJ akan bagi contact no untuk memudahkan urusan ok..... =D 

Eh!! Sekejap!!!
Lupa pulak nak bagitau harganya.....
Haaaaaaaaa...... Takdelah sampai beratus-ratus kan....
Harga mampu milik.....
Sebotol cuma RM 65 sahaja untuk 30ml.......
So apalagi dapatkan COOLHIJAB dari AJ tau...
\
chweb6b

P/s : COOLHIJAB... Sooooooooooooooooo COOL!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. Wah! Boleh bantu atasi stress & migrain gak ke? Menarik nih.. Tunggu elaun masuk leh try.. Heheh..😁👍
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. hahhaa...aklau helmet basuh macam baju macam mana erk..hehe

    ReplyDelete
  3. yg ni pun berbaloi2 kalo beli ni... Insya Allah nk beli juga 1 day ^__^

    ReplyDelete