Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 15 August 2014

Majlis Jamuan Aidilfitri di Ofis...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Semalam ofis AJ buat majlis sambutan Aidilfitri.....
So mood nak buat keje tu memang nan hado la kan...
Hehehhehhe......

But first, let we take selfie!!


Posing dengan Mr.JR pulak....
Hehehhehehhe..... Menyempat!
(AJ dengan Mr.JR seopis sejak Jun lepas....
Tapi AJ senior okay... =P)

Datang keje warna warni je nampak......
Anggun dan kacak bergaya masing-masing dengan baju raya...
Tapi warna purple dengan biru memang memonopoli sambutan semalam..... Termasuklah AJ......
Niat hati nak pakai baju kurung yang AJ tempah untuk raya tu.....
Tapi malasnye la nak meng"iron" baju pepagi tu.... So AJ pilih baju 10 tahun lepas...
Wahhhhhh...... Tak sangka ek muat lagi.... Sampai kawan sekolah pun tegur kat fb....
"Macam kenal je baju tu beb.... Muat lagi ek...."
Bangga tau still muat......
Tapi yang peliknya, baju yang tempah 2 tahun lepas pulak dah sendat......

AJ si kuat makan....
Hehehehhehe...
(Cerita sebenar di bawah....)

Okay berbalik cite majlis aidilfitri.... Tersasar jauh dah cite AJ tadi.....
Majlis start pukul 12 tengah hari.....
Dalam majlis tu, adelah 2, 3 games diorang buat....
Ikat sampin, teka makanan, reka sampul duit raya dengan catwalk untuk best dress....
AJ diorang pilih untuk teka makanan.....
Haaaaa.... Asal bab makan bagi kat AJ kan.....
Tak sangka semua yang AJ teka betul... terutama kuih samperit....


Catwalk kate ko! =P

Lepas tu terpilih shortlisted best dress..
Walau tak menang, AJ enjoy gile..
Lagipun kan, AJ pilih baju tu bukan untuk best dress...
Pilih sebab baju tu tak payah nak iron..... =P
Dah kene warning, jangan menang best dress lagi... Hahahahha......
Ok fine... Tak menang pun kan....

Jom layankan gambar-gambar yang disnap oleh beberapa orang photog....
Berjalan-jalan kamera AJ, tuan kamera pulak foya-foya lah! =P


Haaaaa...... Sudah-sudahlah tu ek...
Kang kalau upload semua kat sini jenuh pulak korang nak scroll......
Total pic yang AJ upload kat album facebook tu pun dah 412 photos..
Hehheheheheh...

Amacam??? Nampak meriah tak???

P/s : Opsss.....
Terpanjang pulak entri ni.......


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. Wow... Meriahnya.. Siap ada game lagi.. Hihihi..

    ReplyDelete
  2. Ramai jugak mmber opis AJ kan...meriah
    Wahh...baju da 10 taun masih muat? caya ar!

    ReplyDelete
  3. meriah sgt tu... siap da xtvt lg...

    ReplyDelete
  4. wah..best lah sambut mcm ni..mcm mcm aktiviti tu..terbaek!!!

    ReplyDelete
  5. wah.. meriah giler raya AJ.. AJ pun makin cantik.. alalala.. pipi tu.. gerammm

    ReplyDelete
  6. Seronok le.. Bukan setakat makan je.. Ada pelbagai program jugak..

    ReplyDelete
  7. meriahnyaaa. siap ada game bagai eh? best best..

    ReplyDelete
  8. wow... syoknya... meriah ho office Ayue... Fun n happy... ^__^

    ReplyDelete