Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 6 July 2014

TERshopping!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 


Malam tadi AJ pegi jenjalan kat Masjid India.....
Kisahnya kawan AJ nak cari baju raya untuk anak dia.....
Tapi sayangnya jalan punya jalan tak jumpe saiz.....
Sama ada kecik sangat atau besar sangat.....
Saiz anaknya tu in between antara besar dan kecik......
Faham tak maksud AJ??? Kalau tak faham, silalah buat-buat faham ye...
Hehehhehehheheh.....

Fuhhhhh.... Malam minggu kan....
Cite dia memang ramai gile orang.....
Sampai jem lah jalan TAR tu......
Parking tak payah cakap, lagilah susah nak cari...
Kitorang pun parking jauh sikit dari bazar tu......
Nasib baik tak payah nak pusing berkali-kali untuk dapatkan parking, masuk je terus jumpe parking..... =D

AJ ni kononnya tak nak beli apa-apa lah....
Kecuali nak cari sepasang maxi skirt JE.....
Penyudahnya sampai sana TERshopping pulak.....
Orang cakap TER takpe kan...???? Kire tak sengaja... =P
Hasilnya dapatlah 2 pasang jubah (1 untuk AJ, 1 untuk mak) 2 pasang t-shirt Polo (1 untuk AJ, 1 untuk Mr.JR) dan 1 flower table lamp.....
Haaaaaaa.... hambek kau!
Lain dicari, lain yang jumpe....
Lepas tu pulak lain orang cari barang lain orang yang memborong sakan....
Tapi duit orang lain pun turut sama berkurangan....
Hehhehehhehe... Tq sayang! (Time ni la sayang!)

P/s : Shopping raya, dekat-dekat nak raya nanti la kot...
Tinggal Baju Melayu Abah & Mr.JR serta apa-apa yang dirasakan perlu....
#AkuMemangKakiShopping!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. Hahaha boleh pula ye TerShopping XD. Tapi ena selalu je Tershopping kalau usya baju2 kat online ni

    ReplyDelete
  2. memang salah TERRRR. Hahahaha.. Lagi2 kalau ada pitis dalam dompet.. Memang menjadi la.

    Jemput singgah kt blog saya..
    http://notasangsemut.blogspot.com/2014/07/raya-ni-mesti-kahwin.html

    ReplyDelete
  3. ter ye ayue? takpe2. dimaafkan.

    ReplyDelete
  4. SAYA PON HARAP-HARAP SAYA TERSHOPPING JUGAK NANTI.. HEHEHE

    ReplyDelete