Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 8 July 2014

TERshopping di NILE.COM.MY Pulak!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Tadi nampak blogger femes Ben Ashaari post gambar dia beli barang kat NILE.COM.MY....
Makanya diri dan jiwa ini melonjak-lonjaklah nak pegi skodeng website tu.....

Tau takkkkk.... Bile AJ bukak je website tu terus dihidangkan dengan pemandangan indah yang bakal menipiskan duit poket korang....
Sebab barang-barang kat situ sumpah murah gile!!!
Ada yang berharga serendah RM2.90 je.....
Memang terbeliak-beliak la biji mata AJ.....

Hasilnya "TER"belilah sepasang jubah lycra....
Cantik dan murah pulak tu....
Kejap ni nampak pulak Felixia Yeap pun update pasal NILE.com.my.....
Memang murah berbaloi-baloi wa baq ang..
Kalau korang nak jenguk-jenguk apakah Nile ni...
Boleh jenguk www.nile.com.my (klik)


Antara pilihan yang terdapat di nile..

Oh ya, kat nile korang boleh pilih untuk COD jugak tau selain dari bank transfer.....
Kot-kat lah masa tu hanya ade duit dalam tangan je kan...
Lepas tu, confirmation dia tadi pun kejap je...
Pantas! Baru kejap ni pulak dapat email cakap barang AJ dah shipped....
Tak sabar pulak nak tunggu baju AJ sampai....
Hehehehehehe...
Serius memang shopping kat nile ni memudahkan....
Jimat masa dan juga jimat belanja!
Cita dia, bersambunglah episod "TER"shopping AJ lagi sekali.....

P/s : Gigih shopping pakai HP sebab tenet kat ofis dah kene block....
Kesian kami.... Krik Krik Krik.... =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. Shoping lebeh sikit untuk saya. Gahahahaha

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum AJ...betul tu tadi mama pun bila masuk ke blog Ben terus ke laman web nile jengah juga apa yg berkenan mmg byk yg berkenan...sah2 kena juga beli bila dah tengok byk yg cantik n murah....betul la gara2 Ben la ni...:)

    ReplyDelete
  3. Seronokkkkk shopping kak ;D hee

    ReplyDelete
  4. murah jgk kan hrgaa sne..
    nti dh dpt bju tu review ea
    sbb MG xpenah lg beli bju kt sne
    so far ok la brg die :)

    ReplyDelete
  5. asyik shopping je, bila nak nyanyi plak ? haha

    ReplyDelete
  6. ammbboooii... ter ye ayue. hehehe.

    ReplyDelete
  7. ecah pon baru tertengok2 baju dekat nile.com..hehe..murah2..gerammm

    ReplyDelete
  8. Pernah jugak beli barang dekat nile ni dulu. Ok jugak la servis dia.

    ReplyDelete