Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 2 July 2014

Salam Ramadhan 1435H


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA



Sekejap je dah 4 ari umat Islam berpuasa kan.....
Baru ni la AJ berkesempatan nak ucapkan Salam Ramadhan kepada semua pembaca blog AJ ni.....
Alhamdulillah... Bertemu lagi dengan Ramadhan.....
So macam mana denga puasa korang??
Ade yang dah kantoi ke?? Ke ade yang tak gastrik tetiba gastrik....
Haaaaaa... Janganlah begitu.... Tak baik tau!
Kang tak pasal ade yang kene culik dengan van putih karang.....
Hehehhehehehhe....

Ade ke yang dah buat persiapan raya??
AJ, baju dah tempah dah... Cuma tak siap lagi..
Tahun ni buat baju kurung je... malas dah nak buat baju fesyen2.....
Faktor Usia kot... Hahhahahhaa... =P
kasut raya pulak out of stock!
Sedihnya... takpelah kasut AJ pun berlambak...
Tak payah membazir kan....

Kuih raya pulak, seminggu dua sebelum raya Insyaallah baru AJ start buat...
Taknak buat banyak pun... Dalam 4-5 jenis cukuplah...
Budak sekarang datang pun bukan nak makan kuih raya sangat....
Nak kan duit raya je.....
Sesilap kuih raya tu "sendiri buat, sendiri makan" je.......

Itu je lah kot.....
Buat masa ni masa AJ untuk update terhad sikit..
Maklumlah bulan puasa kan..
Kat ofis kene berkejar siapkan keje... Balik pulak 4.30 petang..
Lepas tu nak kene cover keje sepanjang cuti raya..
Alhamdulillah cuti raya AJ dah approved last month...
Tak lama pun, seminggu je... Kihkihkih...

Oh ya, AJ nak plan berbuka puasa dengan blogger ni..
Agak-agaknya ade yang sudi join??
Area KL atau Selangor....
Kalau ade, drop your comment okay.... Bye....

P/s : Sehingga bertemu lagi....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. Selamat berpuasa kakak AJ ! :D

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan :)


    **SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

    ReplyDelete
  3. SALAM RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA JUGAK BUAT KAMU..

    ReplyDelete
  4. hu2.. dah lama tak buat kuih raya.. selalu kat ipoh teman yang buatkan kuih raya untuk tetamu datang.. kali ni mak n abah beli je kot.. kuih tunjukkk.. heee..

    baju raya tak pasti lagi.. ingatn nak beli murah2 je.. tapi yang penting sedondonnnn.. ha2

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa AJ..so sar so good for lan..tapi bulan puasa ini aktiviti blogging agak terhad skit..hehehehe

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete