Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 25 July 2014

Salam Aidilfitri 1435H


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Sekarang ni ramai yang sedang sibuk buat persiapan nak menyambut raya kan???
Ada jugak warga kota yang mula meninggalkan bandaraya untuk pulang ke kampung halaman masing-masing......
Tinggallah kami warga Kuala Lumpur dan mereka yang masih menjalankan tugas.......
AJ masih ditempat kerja sampai pukul 3 nanti.... Tapi mood keje memang dah totally out la... =D
Raya orang KL kan, macam ni la..... Raya kedua nanti Insyaallah balik negeri Sembilan/Melaka.....
Hehehehheheh.....


Dikesempatan ini, AJ dengan serendah hati ingin memohon maaf kepada semua yang pembaca blog AJ andainya ada diantara entri-entri AJ yang telah mengusik rasa...
Sekiranya ada perkongsian AJ yang membuatkan kalian menyampah, meluat, tak suka dan sebagainya......
Sebagai manusia, AJ sendiri tak lari melakukan kekhilafan dalam sedar mahupun tidak.....

Semoga lebaran ini membuka 1 lembaran baru buat semua dalam meneruskan ukhwah persahabatan yang telah terjalin di alam nyata mahupun di alam maya ini........
Walau di mana pun kalian berada.....

Dalam kita bersuka-ria menyambut lebaran yang bakal tiba nanti, jangan lupa mendoakan mereka yang kurang bernasib baik dan mereka yang telah menemui penciptanya....
Al-Fatihah.....

#PrayForGaza
#PrayForPalestine
#PrayForMH370
#PrayForMH17
#PrayForMuslimBrotherAndSister
#PrayForAll

P/s : Sedih mengenangkan waris dan mangsa-mangsa nahas pesawat MH17 tu.....
Orang bersedia nak sambut raya, mereka pula masih menanti ketibaan jenazah....




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014 Aj, Maaf Zahir & Batin...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete
  3. Mohon maaf lahir dan batin, Mbak Ayu Jean. Semoga dengan hari kemenangan yang masih kental terasa saat ini, kita semua mendapat hikmah, petunjuk dan hidayah dari Allah Swt agar ke depannya bisa menjalani lembaran hidup yang semakin bermanfaat. Aamiin...

    Salam kenal, Mbak Ayu.

    Joy Dany

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    #Pray4Gaza
    #pray4MH17

    ReplyDelete