Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 11 June 2014

Sibuk Sangat!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Entri curi tulang sambil makan nasi goreng dengan telur goreng....
Lately ni AJ tersangatlah sibuk....
Nak update pun macam takde masa je......
Entri pending jangan cakaplah, ade beberapa yang AJ tak sempat nak coretkan kat sini.....


Since kat ofis agak kekurangan main power, AJ dan kawan lain kat ofis ni kene buat multitasking sikit....
Memang takde masa percuma pun nak update blog....
Kalau lunch time tu pulak, AJ curi masa rehatkan mata.....
Balik keje, dah terisi dengan aktiviti lain lagi.... Hehehhehhehe...

So apa khabar korang????
Harapnya semua sihat dan sejahtera hendaknya....
Dikesempatan ni, AJ nak amik kesempatan ucapkan terima kasih buat semua yang tak lupa wish Selamat Hari Lahir kat AJ, 6 Jun tempoh hari...
Terharu pulak rasanya bila ade yang siap buat entri untuk AJ......
Antaranya Kak +Mia Liana, Kak +Farah Waheda Wahid dan +Azlan Strider....
Dan juga kepada semua yang ucap dari segala macam medium.....
Sampai kita jumpa lagi.....

BUBBYE! =D

P/s : Will be back once dah tak busy nanti....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. Akak pun bz dik...nasib baik dah buat auto publish entry

    ReplyDelete
  2. Kalau dah banyak kerja di pejabat memang tak menyempat la nak update blog kan.

    ReplyDelete
  3. alololo..cian dia bz ye..nnt kita ngedate lg k..bole ngedate ngan bopren mu itu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Glad to have found your site. Keep up the good work! DB Product Review

    ReplyDelete
  5. DAHULUKAN MANA YANG PENTING..

    ReplyDelete
  6. wah wah retis niii,, xpe slow2 AJ dont worry semua sayang AJ lagi hehe

    ReplyDelete
  7. Bilanya bezday AJ.....hehe tertinggal ketapi sudah ...Hepy belated bezday AJ....moga kehidupan AJ sentiasa diberkati olehNya....

    ReplyDelete