Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 8 June 2014

Happy Birthday Kekasih aka Pak Supir!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Kalau 6 Jun hari kelahiran AJ, arini 8 jun merupakan hari kelahiran En Kekasih aka Pak Supir atau lebih dikenali sebagai Mr.JR atau name penuhnya Jean-Roman Gallyot...
Selang 2 hari je birthday kitorang ni.....
Bertambah setahun lagi umur dia....
Pejam celik dah 27 tahun kan..... Pun "kertu" jugak....
Hehehehhehe...


Tahun ni AJ tak dapat bagi hadiah kat dia pun....
Sorry sayang......
Actually AJ dah order barang dari luar Malaysia ni...
Tapi entah macam mana, barang tu tak dipos-pos pulak setelah beberapa hari..
So terpaksalah AJ refund...... Frust gile pulak...
So cite dia, AJ belanja makanlah....
Itupun kat NZ Garden je memandangkan kitorang dah melantak baik punya kat food review Bangi Golf Club sebelum tu......

Kepada Pak Supir tetapku Mr.JR, I doakan semoga u sentiasa sihat walafiat, dapat segala apa yang u impikan dan dimurahkan rezeki.....
I love you and always do.....

HAPPY BIRTHDAY JEAN-ROMAN GALLYOT!!!!

Pak Supir sombong!!!
Taknak layan kite pun sebab busy reply komen kat FB...
Whahahahhahaha....

P/s : Another June Babies detected... =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. betul ke nama penuh tu..?? pak supir org mana AJ? hihi.. btw, hepi belated beday to him.. also to u AJ.. :D

    ReplyDelete
  2. I thought ..JR tu lelaki Melayu hihi ; he's a nice guy.

    ~pcl
    http://www.nazlee.com
    http://gelagatorang.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. amboiii untung la ada pak supirrrr heheheh

    ReplyDelete
  4. owh...birthday AJ ngan Jean selang dua hari ker??wahh...best giler tu, boleh celebrate sekali..hehehe..send my birthday wish for him... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Happy birthday both of you ya.

    ReplyDelete
  6. wa... happy birthday to yr hubby... eh eh dah kawen rupanye Ayu ni... baru tahu. Comel lote je, ingatkn anak darre lagi... moga hepi sokmo ye Ayu ^__^

    ReplyDelete
  7. happy birthday buat ur hubby AJ. hehehe

    ReplyDelete
  8. Senang le dekat dekat tarikhnya AJ....boleh celebrate sama sama

    ReplyDelete