Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 6 June 2014

Alhamdulillah, Bertambah Usia Setahun Lagi..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Alhamdulillah....
6 Jun 2014, maka genaplah usia AJ 28 tahun.....
Masih diberi kesempatan untuk bernafas, masih dikurniakan kesihatan yang baik, keluarga yang memahami dan rakan-rakan yang sempoi.....

Tak sangka dah 28 tahun.....
"Kertu" pulak rasanya diri ini.....
Hehehhehehhe....
Rasanya macam baru semalam belajar berjalan,
baru semalam tau baca Alif Ba Ta, ABC,
baru semalam masuk sekolah,
baru semalam habis sekolah,
baru semalam belajar cari duit sendiri.....
Semuanya rasa macam baru semalam la senang cerita... =D

Kejapnya masa berlalu kan......
Oh ye, bile umur dah dekat-dekat nak sampai 3 series ni akan ade yang bertanya "bila nak kawen" kan???
Soalan sinonim tu tiap kali berganjak usia....
Heheheheheh....
Jawapannya masih sama, Insyaallah sooner or later......

P/s : Hashtag AJ untuk hari ini...
#AJturn28 & #AyueTurn28


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. eh eh! 28thn oklah tuh muda lg..mane ade kertu..btw..Happy birthday AJ..Semoga panjang umur dan murah rezeki..amin ..

    ReplyDelete
  2. hai si dara yang manis.
    happy birthday AJ! may Allah bless u. makin cantik!

    ReplyDelete
  3. Moga bahagia dan ceria selalu..

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday AJ...Semoga cepat2 naik pelamin..hehehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Dtg singgah dr blog strider buzz..

    ReplyDelete
  6. happy birthday. sama umur rupa nyer kita.

    ReplyDelete
  7. happy birthday ayue. stay sweet, stay cute..ehehehe

    ReplyDelete
  8. Comenya AJ..... mana ada kertu....muda lagi tu AJ.......
    Semoga AJ panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dlm limpahan rahmat Allah ye

    ReplyDelete