Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 22 May 2014

Servis Zalora Memang Pantas!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Esok AJ ade event dan event tersebut bertemakan warna biru.....
Alamak!!! Mane nak datang warna biru???
AJ tak banyak pun koleksi berwarna biru.. Nak pulak yang bersesuaian dengan "red carpet"....

Semalam lepas habis keje dalam pukul 6 petang AJ browse sekejap website Zalora, kebetulan AJ ade dapat voucher dan voucher tu dah nak expired hujung bulan ni......
Nampak sepasang dress biru ni, macam comel je......
Tapi kat situ tulis 1-3 hari penghantaran dia......
Memang tak sempatlah kalau dalam 3 hari baru sampai....
Takpelah, untuk event tu nanti sental je la baju biru ape yang ada kan kalau baju tu tak sempat sampai....
Tapi melalui pengalaman AJ selama membeli-belah dengan Zalora, memang proses penghantaran diorang tu cepat je...


Lepas tu tengah hari tadi, seperti yang dijangka parcel AJ dah sampai.....
Tapi sampai kat ofis yang salah pulak.....
Diorang hantar ke ofis Zalora tu sendiri....
Fuhhhhh.. Nasib baiklah ofis AJ dengan Zalora sebelah blok je, so AJ terus pegi amik parcel AJ tadi.....
Actually ini dah kali kedua AJ collect parcel dari ofis Zalora...
Disebabkan ofis kami 1 tempat, diorang sangka pembelian yang AJ buat tu staff purchase......
Sampaikan staff Zalora tu pun dah cam muka AJ....
Hahahahahahha....

Apapun thanks ZALORA!!!!!
Ini salah 1 sebab AJ suka beli online melalui Zalora..
Walaupun suatu ketika dahulu banyak cerita tak sedap mengenai Zalora yang didengari kan...... =D

P/s : Senyum lebar ^______________________^





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. Since dekat bleh kirim x? Haha

    ReplyDelete
  2. Zalora memang best.. Saya serve Zalora n TOMS affiliate programs sekarang instead of nuffnang. Jenguk2 lah taw kot2 saya ade share promotion code ke nanti.. :)

    ReplyDelete
  3. Akak nanti snap pic pakai dress tu. Nak tengok^^

    ReplyDelete
  4. Tak pernh beli dengan zalora lagi

    ReplyDelete
  5. mmg cepat servis dia.
    satu hari dh bleh sampai.
    shark br skali shoping kt zalora,
    raya nnti rasanyer shoping ctu jugak

    ReplyDelete