Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 5 May 2014

Mini Gathering Blogger di Flora Kafe


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Cuti Hari Pekerja lepas AJ berkesempatan join Mini Gathering dengan blogger....
Thanks to Bella sudi jemput akak memeriahkan mini gathering tu.....
Actually, event start pukul 12.30 tengah hari, tapi pukul 1 lebih baru AJ sampai....
Diorang pun dah habis makan time AJ sampai....
Ni semua gara-gara jalan jem....
Rupanya ade perhimpunan tolak GST Akat Masjid Negara dan KLCC....
Kitorang pulak tak notice pasal hal ni dan masuk jalan tu, cite dia memang stuck dalam jem la.... =(
Anyway thanks juga kat Mr.JR yang sudi temankan dan jadi photographer AJ...


Kat majlis tu, ade beberapa orang blogger yang turut serta...
Ade yang AJ dah penah jumpe, ade yang dah kenal tapi baru first time jumpe dan ade yang AJ baru kenal mase tu...
Alhamdulillah, diorang semua mesra-mesra dan ramah.....
Yelah segan jugak AJ, dahlah datang lambat! Huhuhuhu....
(Bukan salah AJ tau, salahkan diorang yang buat perhimpunan tu)
AJ sampai je terus duduk, amik gambar dan selfie dengan diorang...
Baru perasan AJ lupe kenalkan diri dulu.... Hahahhaha...
Sangat kurang sopan disitu.... Nasib ade hulur name card... =D
Dan sepatutnya, mase tu ade tukar-tukar hadiah...
Tapi sayangnya AJ gi tinggalkan hadiah tu kat rumah..... Pelupa amat AJ ni!
Sorry korang, memang terlupa sangat-sangat nak bawak hadiah tu....

Apepun, AJ memang happy dan enjoy dapat berkenalan dengan diorang semua....
Korang memang havoc!
Harapnya, ukhwah yang terjalin ni akan berkekalan dan dapat jumpe korang lagi dimase akan datang....
Insyaallah....

Oh ya, mini gathering ni diadakan di Flora Kafe AmpWalk Ampang.....
Kalau nak tau pasal Flora Kafe boleh klik kat Review AJ yang ni....

Jom layan sekeping dua+++ gambar kat Blogger Mini Gathering tu....


Terasa kemeriahannye walaupun tak ramai yang hadir...
Rasenye habis kecoh 1 Flora Kafe tu dengan riuh rendah kitorang....
Hehehehhe...
Dan paling penting, semua kaki bergambar.....
Pantang nampak kamera jugak korang ek...
Tapi tetap tak boleh lawan AJ si Ratu Selfie kannn.... =P


Agak-agak ade yang tertinggal tak dalam list ni??
Kalau ade, inform AJ ek....
Hehehehehehe......

P/s : Rase macam dah lame tak pegi holiday...




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

29 comments:

  1. thanks for coming kak AJ #raruselfie hahahaa !! 2nd time meet kak AJ. mmg best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kejadahnya RARU?? #Ratu Selfie ye Bella!! typo! typo!!

      Delete
    2. er, jgn tegur.. nanti berjangkit..

      Delete
    3. Raru tu kira macam ratu tapi tahap dewa2 ke bella??hahahaha

      Delete
    4. Bella, no problem..
      Yup dah 2nd time kita jumpa.....

      Sally, RARU pun RARU leee......
      Hehheheheheh...

      Aisya, dia bukan memang dah jangkit ke penyakit typo tu?
      hahhahahah....

      Azlan, pun boleh.....
      Hahahhahah...

      Delete
  2. Huhuhu. Semua mmg suka selfie but yes takleh kalahkan kak Aj #ratuselfie hiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaha...
      Qila, ade yang berniat nak lawan ke? =P

      Delete
  3. yeeehhhhh ratu selfie of the year jatuh kepada AJ!!! hahaha nice to know u AJ! #bloggerretis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nice to know u too Husna...
      #QueenOfTypo...
      hikhikhik... =P

      Delete
  4. Gilaaa kau nak lawan AJ ratu selfie ? Memang tak dapek laaaa. Hahahaa. Dengan pisau ciken chop pun boleh selfie. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau boleh dengan chandelier Flora Kafe nak amik bawak turun tau...
      hahhahahahha.....
      Mampooo??

      Delete
  5. Yeah mmg xboleh kalahkan kak AJ. Tp I will make sure kalau kita jumpa lg kak AJ tak boleh kalahkan selfie hana tw. Haha nice to know u dear sis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure or not ni Hana????
      Boleh lawan ke??
      Hehhehehehe..
      Nice to meet u too dear... =D

      Delete
  6. LOL...hahahaha...asal muka sally macam #Entiti je?? -____-'

    ReplyDelete
  7. warhhhhh..mampu jeles ajelaa..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janganlah jeles..
      Nanti ade lagi joinlah... =D

      Delete
  8. Replies
    1. Tu la, selalu kat alam maya je kan.... =D

      Delete
  9. nak ikut Blogger Retis si Ratu Selfie g holiday day dayyyyy.. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom aisya!!
      Tapi bilenye tak tau la....
      hehehheheh..

      Delete
  10. assalamualaikum AJ...meriahnya dpt berkumpul bersama2...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waal;aikumussalam Mama..
      Yup meriah sangat Mama....

      Delete
  11. AJ ratu selfie yang kiut serta happening ! memang x mampu lawan....hauhauahaua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhahah..
      Nak buat macam mana..
      Dah memang gila bergambar.... =D

      Delete
  12. tak sangka plak AJ datang hari tu..semakin kurang laa awkward lan bila nampak AJ datang..hehehe..send my regards to john yer...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, tak sangka Lan pun ade..
      Okay Lan insyaallah... =D

      Delete