Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 12 May 2014

Keputusan Mata Penuh EPL 2013/14


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam EPL telah melabuhkan tirainya.....
Tahniah kepada Manchester City kerana berjaya kembali menjulang piala hasil kemenangan 2-0 keatas West Ham United malam tadi...
Diikuti oleh pasukan Liverpool, Chelsea dan Arsenal...
Nampaknya champion season lepas menjunam di tangga ke 7...
Adus Parah! Sadis!

So AJ taknak cite panjang lebar.....
Jom kite tengok keputusan mata penuh kesemua pasukan bagi musim ini..


AJ musim ni tak berapa nak layan sangat game...
Yelah pasukan favourite AJ yang berada di tempat ke 7 tu jatuh menjunam kot..
Kaw kaw AJ kene bahan dengan kengkawan lain...
Walau macam mane pun hati AJ tetap setia dengan Manchester United....
Wa GGMU selamanya woooo......
Hehehehheheheh...

Hopefully season depan MU bangkit kembali la.....

P/s : Siapa kata perempuan tak layan bola???



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. Terbaikkkk
    kira puas hati gak ler....MC - 1 Chelsea- 3...huhuhu

    ReplyDelete
  2. sian Man U tak dpt masuk Champion League hahaha xpe la Man U boleh rehat dh kot.. hahahah yang penting Chelsea ttp top 3!! yeehhhh Aj boleh geng ngan Mr.H kita ye sokong Man U!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Husna....
      Mane2 team tu bile tukar manager mesti camtu...
      Tungu MU naik balik...
      hehheheheheh... =P

      Delete
  3. Akak peminat setia Liverpool....yeee haa...tp......sedih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkihkih..
      Top 2 kire okaylah kak.....
      Walau name tak boleh catat kat piala jugak kan....

      Delete
  4. AJ memang bukan sebarang perempuan tapi bukan juga lelaki...Tabah laa AJ, mungkin ada 2-3 season lagi kena bahan..hahahha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah tak Azlan...
      Tunggu2... MU mesti akan naik balik...

      Delete
  5. sokong MU gak ek. hehehe... harap2 tahun depan boleh jadi champion balik, given if the manager is capable la.

    ReplyDelete
  6. Oh....dah lama tak layan bola

    ReplyDelete
    Replies
    1. AJ sakit jiwa season ni kak..
      hehehheheh..

      Delete