Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 9 May 2014

Group Whatsapp Blogger Erat Silaturahim


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haaaaaa.... Sekarang ni kan AJ rase dah kene bawak generator dah pegi memane...
Sebabnya blogger-blogger ni bukan hanya aktif dekat blog dan media sosial...
Diorang tersangatlah aktif kat Whatsapp...
Sehingga arini je, ade lebih dari 6 group whatsapp yang AJ join dengan blogger...
Hehehheheheh...
Tu tak masuk lagi group whatsapp dengan rakan belia dan kawan-kawan rapat......
Kadang sampai hang lah telefon tu.....
Sampaikan AJ tukar setting auto-download gambar tu kepada manual...
Punyalah banyaknye diorang share..... =D


AJ akui, wujudnya group whatsapp dengan blogger lain pun boleh meluaskan network dan hubungan sesama blogger...
Yelah, kadang AJ tak tau pun blog tu milik sape kan...
Bile dah join group-group whatsapp ni, barulah kita kenal lebih rapat antara 1 sama lain.....
Selain tu banyak info dan tips-tips blogging yang mereka kongsikan dalam tu....

Dannn..... Bila chatting kat situ, barulah tau perangai sebenar blogger-blogger ni....
Ramai yang kepala gila-gila dan kaki bahan......
Sekarang ni, henpon AJ ni 24/7 berbunyi....
Kalau nak tidur dan time keje, terpaksalah mute kan group..
Kang tak jalan keje AJ...
Tapi selalunya terbabas jugak duk melayan whatsapp je.....

Harapnya, hubungan antara blogger ni sentiasa berkekalan la hendaknya...
Insyaallah...

P/s : Tret Tret Tret...
Henpon masih berbunyi....
Huhuhuuuhhuu......



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. Group whatsaap akak dah banyak jer ni.,..mcm mana ni eh...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Kalau talipon cenonet macam saya punya memang hang pon doplopat jam la. Tapi betul tu, whatsapp group antara medium mudah untuk berinteraksi. Sebab orang online doplo pat jam.

    ReplyDelete
  3. Betul....kdg2 nk hang henpon setiap kali on mobile data....beratus2 msg masuk...hahaha...yg penting happening okay!...hihihihi

    ReplyDelete
  4. tu la kalo off data tu haissshhh sabo je la bile bukak balik,, beratusss noti masukkk,, saboooo jelah,, kalo dpt menaip semua,, lajuuuuu!

    ReplyDelete
  5. hahaha...jgn mute AJ...nnt kang bukak je dah mcm selalu jadi kat kak DD..hahaha...300++ unread :P

    ReplyDelete
  6. grup saya join tak banyak tapi yang ada ni pun dah dok tak berhenti

    ReplyDelete
  7. fuyoo...ade 6 group just blogger jer ke AJ??Lan yang ade 5 group (total) pun kekadang tak terkejar nak baca..hehe..tapi tak dinafikan group wasap nie senang utk merapatkan kita dengan orang lain..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. byk2 group ni, kadang2 mmg tak terlayan. lagi2 kalo sumer pun aktif.

    ReplyDelete
  9. Mmg bz dan tak terlayan rasanya kalau banyak sangat

    ReplyDelete
  10. hihi...tet..tettt...aish..whasap memanjang yang masuk..hihi

    ReplyDelete
  11. belom join lagii.. huhu ## invite lahh .. hehe ~ :D

    ReplyDelete