Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 9 April 2014

USD$550,000.00 Makcik KAYO!!!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bukak email, sekelip mate je dah kaya-raya......
"Rezeki" katanya....
Memang lotery draw USD$550,000.00..... Kalau convert kepada RM tu....
Fuhhhhh... Tak payah keje dah gamaknya......
Ni bukti yang kata AJ lucky winner tu....
ALHAMDULILLAH......


Tapi sebenarnya kan Alhamdulilah AJ tak mudah terpedaya dengan spam mail macam ni.....
Takpelah ye.... Rezeki yang ade sekarang pun, walaupun tak berapa nak banyak sudah cukup memadai buat AJ......
Kalaulah dihantarnye kepada orang yang rambang mate, tak pasal kene fraud gitu je kan.....

So, moral of the story.....
Nak susah tu senang je....
Tapi nak senang tu memang susah.....
Usaha tangga kejayaan... =D

Kalau kira balik, seminggu berkali-kali dapat spam macam ni wooo.....
millionaire pun kalah gini... =P 

P/s : Kalau betul memang AJ dah jerit kekuat "MAKCIK KAYO!!!!!"



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

25 comments:

  1. makcik kayoo...dah tak payah nak keje dah...dok rumah goyang kaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petik jari je kan kak kan....
      Semua ade depan mate.... *^▁^*

      Delete
  2. wahahaha.... selalu terima email spam macam gini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kayo wooo Cheq Eem...
      Hehehehhe....

      Delete
  3. TOLONG JANGAN LOKEK YO... BOLANJO LO PAKCIK PULAK.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan takek banjo yo, den sponsor sara hidup bertahun2 toruih.......
      Hehehehehe.....

      Delete
  4. Hahaha...selalu sangat dapat email SPAM macam ni...

    *Yana singgah sambil menabung Mr.Nuff. Boleh klik balik : Internet Is Your Life . TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde keje agaknye diorang ni kan.....
      Thanks... Okay sure!

      Delete
  5. kalau betu kna nayi lagu awie rafail..kalau kaya...hari..hari.. hari.. raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha...
      Kalaulah betul, macam2 lagu keluar tau.... (*^﹏^*)

      Delete
  6. selalu sgt dpt email mcm nih..nak serahkan harta la menang lucky draw la...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, banyak betul...
      Kadang bile baca tu rase kelakar sangat....
      Senang2 je nak serah harta lat orang lain kan...

      Delete
  7. Selalu jugak dpt emel macamni.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin banyak kan sekarang kalau compare dengan dulu....

      Delete
  8. Replies
    1. Itu memang betul.....
      Macam2 institusi si scammer ni gune kan nak perdaya orang....

      Delete
  9. paling geram kalau dapat email ni time poket tengah kering..sakit ati jer baca..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faham sangat perasaannye.....
      Geram kot....
      Hahahaahaa.....(*^﹏^*)

      Delete
  10. kalau betul2 ni memang kayo dah kita AJ...hak hak hak... eh I Miss You...ahakss tiba2...

    ReplyDelete
  11. Wow kalau camtu memang kayo gilo :)

    ReplyDelete
  12. ingt seng2 ke org nk bgi bnyk ni

    ReplyDelete