Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 28 April 2014

Selamat Hari Lahir Mak!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ini backdated entri sebenarnya...
Hari lahir Mak AJ jatuh pada hari Jumaat lepas, 25 April 2014...
So malam Jumaat aritu, AJ bawak mak pegi makan-makan je....
Lokasinya Restoran Golek-Golek Suasana Kampung....
Next entry AJ cerita pasal restoran ni pulak....

Tahun ni umur Mak AJ "16" tahun tau.... Tapi korang terbalikkanlah ye...
Hehehheheh...
Alhamdulillah, Allah swt masih mengurniakan kami seorang emak dan masih ade doa nya buat kami.....
Di hari kelahiran Mak ni, Adik doakan emak sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi dengan kebahagiaan...
Terima kasih untuk segalanya...

Alhamdulillah jugak Mak suke tempat yang kitorang bawak tu walaupun mase nak pegi tu jemnye bukan main.....
Thanks juga buat Abah yang sudi drive kan kami ke sane.... =D

Sekali lagi,

"SELAMAT HARI LAHIR EMAK KE - 61!!!!"


P/s : Love you Mak!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. happy belated birthday makcik!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum AJ, Sanah Helwah makcik! semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan berbahagia bersama keluarga tercinta. singgah menabung darlie sini~~~

    ReplyDelete
  3. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete