Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 24 April 2014

Henpon Tertinggal!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini entah ape AJ berangan pagi tadi, tak bawak henpon gi ofis......
Mengong sekejap kat ofis sampai ke petang.....
Sampai bantal bulat AJ kat ofis tu AJ duk hello-hello.....
Sampai ofismate cakap AJ dah naik gile.....
Hahahahahahahahaha......

Selalunya AJ ni spesis henpon melekat kat tangan.....
Dah macam kene gam...
Pagi tadi pulak bolehkan tertinggal.... Dedua nombor pulak tu....
Yang bawak, Ipad je sebab memang ade dalam beg........
Itupun setengah jam lepas sampai ofis baru AJ perasan henpon takde....
Hati risau jugak sebenarnye, sebab AJ tak tau henpon betul tinggal kat rumah ataupun cicir kat memane....
AJ akui, AJ ni spesis careless sikit.... =(

AJ try call, nombor tu masih ON...
So AJ assume je la henpon oat rumah...
Nak minta orang kat rumah checkkan, diorang semua takde....
Parents AJ hantar pakcik dan makcik gi airport untuk tunaikan umrah....
Kakak AJ pun kat tempat keje...
Jadinya, pasrah je la.....

Balik tadi terus check henpon...
Hambek! Beribu mesej whatsapp dan banyak gile call....
Sorry ye kepada semua.....
Kang AJ respon okay.....
Nasib kat ofis FB tak block, boleh jugaklah berinteraksi...
Kalau tak..... Mati katak weh!!!
Hahahhahahhaha......

Apalagi, terus selfie dengan henpon....
Rindu sangatlah kononnye tu....
Hahahahha... =P



P/s : Lain kali jangan pelupa sangat!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. henfon bagaikan nyawaa hehe ..
    btw dah lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  2. haduuhh.. saya pun sama,,memang xkeruan kot kalau xde hp..hehehe

    ReplyDelete
  3. hihi..kalo hani pun memang asyik melekat dengan telefon je..kalo tak ada telefon.resah kemain lg

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum AJ, aikkk tanda2 pelupa ni.. bahaya.. hihiii

    ReplyDelete
  5. tak boleh hidup tampa fon,,satu lagi wifi haha,,,

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  7. Woot..woot..tumpang singgah.. ;)

    *benda yang saya paling tak boleh tinggal--JAM! Sanggup panjat semula tangga flat 4 tingkat kalau tertinggal..teehehehe.. =P
    #misiblogwalkingkakmialiana#

    ReplyDelete
  8. haha..enset adalah nyawa terpenting untuk meneruskan kehidupan yang semakin hari semakin bosan..kite rindu kakak kecik ni!! :P

    ReplyDelete