Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 9 April 2014

Dating Dengan Blogger


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Seminggu lebih peram cerita ni oii..... Heheheheh.....
Ahad, 30 Mac lepas AJ luangkan mase dating dengan 2 orang blogger ni iaitu Yanty Lee dan Ika Pukpuk...
Dah lame kami ni plan nak dating, tapi asik tertunda je..
Al-maklumlah, sorang Utara, sorang Selatan...
Yang AJ pulak tengah-tengah.....
Kebetulan pulak Ahad tu si Ika turun KL, dah terlanjur tu plan jumpe sekali la kan.... =D

Memula kitorang plan nak jumpe kat Mid Valley je..
Entah macam mane tetibe tersesat ke KLCC pulak... Hehhheheh...
Itupun last minit hasil bincang-bincang kat Whatsapp..... =P
Finally dapat jugak jumpe secara trio....
Ade jugak jumpe sebelum ni, tapi selalunya mesti salah sorang takde.....

Riuh kejap bile budak bertiga ni jumpe wa baq ang.....
Gossip-gossip, makan-makan dan secara tak sengaja TER shopping.....
TER tau, so memang tak sengajalah.......  =P
Macam-macam cerita, macam-macam khabar yang kami kongsi....

Alhamdulillah, terima kasih dunia maya kerana mempertemukan kami......
AJ harap ukhwah yang terjalin berkekalan.... =D


P/s : Ramai dah rakan alam maya yang dah jadi rakan alam nyata dengan AJ.....
Semuanya hasil hubungan melalui dunia blog....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. Seronoknya dapat jumpa rakan2 blog yer :)

    ReplyDelete
  2. Salam...wah...memang nak kenal sebelum ni atau dari rakan blogger....
    bila 3 bersatu pasti lebih hebat kan?
    kata org penang "rancak"

    ok just blogwalking

    ReplyDelete
  3. baru baca entry nie . weeeeee . lebiuuuu lah kak Ayue & kak Yanty ^^

    ReplyDelete
  4. Ampunkan saya! Saya sibuk tak sempat nak update apa2. maafkan saya. nak juga abadikan kisah kita. tunggu...

    ReplyDelete