Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 20 March 2014

Sibuknye!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Ya ampun...
Rase macam dah lama sangat tak update blog....
AJ sibuk sesangatlah minggu ni....
Dengan buat keje pakai sistem lama dan sistem baru kat tempat keje lagi...
Dengan closing lagi minggu ni...
Tak memang tangan dibuatnya..... 
Balik keje, memang malaslah jadinya nak update apa-apa kan...

Sekarang ni, balik keje pun dah tak "ON TIME"
Selalu cukup 5.30 petang kan, AJ antara yang terawal balik....
Hahahhahaha....
Kemain kan... Sampai ofis antara paling lambat... Balik laju je... =P
Nampak permainan dia kat situ??

So ni pun berbasa-basi dengan encik blog kejap sementara tunggu Mr.JR sampai..
Kesian pulak blog ni terabai kan..
So amik masa sikit hai-hai, bye-bye...
Sebenarnya banyak je bende nak story-morry.....
Tapi masa tak mengizinkan untuk AJ update...
Sampai sini dululah ye..... =D
Daaaaaaaaaaaa.......
XOXO

P/s: RINDU korang!!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. dulukan mana yang penting Aj....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay kak....
      Tapi kalau fokus sangat, mau sebu otak AJ...
      Heheheh...

      Delete
  2. Keje mestilah bz..
    Kalau x bz curi tulang namanya..
    Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jujurnye, sekali sekala curi tulang jugak...
      Hehehehehe.... =P

      Delete
  3. Akak pun bz gak...tak sempat nak bw semua....selamat ber bz AJ....kita serupa...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berbusy jugak kak...
      Hehehehehe....
      AJ ni lagi lame tak BW....
      Mane dan je.....

      Delete
  4. Dahulukan yang penting ya :)

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah......
      Akan dulukan mane yang penting.....
      Kalau tak, tak jalan keje jadinye....
      Hehehehehe....

      Delete
  5. KERJA DIDAHULUKAN, BLOG DIUTAMAKAN.. HEHEHE, BOLEH CAMTU?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang boleh sangat tu.....
      Hehehehheheh..

      Delete
  6. hehehe.. kerja kerja kerja... siapkan kerja baru tgok blog ya AJ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la tu.....
      Kene siapkan jugak keje...

      Delete
  7. biasalh kla dh strt kje dengn blik tak menentu

    ReplyDelete