Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 13 March 2014

Sepetang Bersama Blogger & Yeo's 2014 | #SBB2014 #SBBYEOS2014


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Fuhhhhhhh......
Orang dah berzaman, dah banyak entri pasal SBB2014 / SBBYEOS2014, AJ baru nak update....
Dah nak separa basi pun kisahnya kan...
Maaflah, kekangan masa buat AJ susah sikit nak update cepat-cepat..
Ini pun duk pending 2-3 entri lagi....
Hehhehhehehehehe......

Sabtu lepas bertempat di Saloma Bistro berlansungnya Majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 ni...
Tahun lepas AJ tak sempat nak join, lagipun masa tu tak berapa nak aktif berblog..
So segan sikitlah nak join...
Tahun ni bile pendaftaran dibuka je, memang AJ terus je daftar..
Alhamdulillah dapat tempat.... =D
Sampai pagi tu dah ramai blogger yang berkumpul...
Dah selesai register, AJ pun bertegur sapa, bergurau senda dulu dengan blogger-blogger yang ada.....
Yelah, tak semua event kan jumpe blogger.. Nak pulak blogger luar dari Kuala Lumpur...
So inilah masanya nak bertukar kad nama, beramah mesra....
Ada yang blogger yang AJ biase jumpa dan ada jugak blogger yang baru AJ jumpe...
Excited gile bile dapat bersua muka ni.....
Maaf pada yang AJ kurang cam tu.... Yelah, dalam blog, FB muke lain..
Dah jumpe ni lain pulak rupa kan.....
Terima kasih pada yang tegur AJ dulu pada hari tu... =D

Bila majlis dah start, semua mate tertumpu atas pentas....
banyak perkongsian yang dikongsikan oleh blogger-blogger hebat, antaranya Ben Ashaari, Zarul Umbrella, RedMummy, Hazman Fadzil serta ucapan dari para penaja yang menjayakan majlis ni...
Sesekali AJ terganggu dan terleka jugak dengan skrin yang memaparkan tweet dari blogger dengan hashtag #SBB2014 dan #SBBYEOS2014.....
Tak cukup bertentang mata, tweet pulak lagi.....
Masa majlis tu, AJ dapat banyak hadiah dari Yeo's tau... Sampai kene gelar Ratu Yeo's lagi....
Dan AJ juga menang hadiah dari contest instagram Yeo's..
Alhamdulillah, walaupun tak dapat lucky draw Iphone 5s semua kan.....
Tapi meja 19 yang AJ duduk tu memang meja bertuah lah...
Boleh dikatakan hampir semua dapat hadiah.... Hehehehhehe...
Harapnya kalau ada lagi majlis blogger macam ni tahun depan, lebih ramai lagi blogger dapat join.....

Jom tengok gambar yang sempat AJ snap kat sana.....









HAVOC!!!

P/s : Terima kasih kepada pihak penganjur dan penaja untuk majlis ni...
Best!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

44 comments:

  1. Replies
    1. Aah kak...
      Meriah sangat, bukan senang nak berkumpul reramai ni....

      Delete
  2. tu diaaa ratu yeos dah up entri...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.....
      Jaga2 cik salmah..... =P

      Delete
  3. SBB2015 kompom lagi havoc dan meletup..
    harap2 ada lgi ler majlis ni setiap tahun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnya ade lagi dan lebih baik dari yang ni kan..... [D

      Delete
  4. Assalamualaikum, sangat meriah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam......
      Yup sangat meriah.... =D

      Delete
  5. havoc..havoc..havoc....that was happening event i've ever attend dear...nice knowing you...memang akan jumpa lagi kan lepas2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nice knowing & meeting u in person kak..... =D

      Delete
  6. Replies
    1. Macam riang ria hari raya.....
      Hahahaha.... (*^﹏^*)

      Delete
  7. Excited sgt hari tu... best n terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup... semua orang excited kan....
      ehehehehe..... (*^﹏^*)

      Delete
  8. Habis laa..hbs laa..AJ dah up entry..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang bersambung2 la kisahnye nanti kan....
      Hehehehehe.....

      Delete
  9. Tu diaa.... bagus la sporting untuk semua acara dan games..... rezeki betul dapat pulun produk YEOS yea.... hopefully kita jumpa lagi next time

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe.....
      Hyper aktif katekan.... Bak kate Broframestone la.... (*^﹏^*)
      Alhamdulillah rezeki.....
      Insyaallah..... Mesti jumpe punye....

      Delete
  10. ha nasib baik gambar kitew adew. eh ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade..... Mane boleh takde....
      Hehehehehe.....

      Delete
  11. Replies
    1. Hahahahaha.....
      Terimalah kenyataan Uzu, kakakmu ini memang gile gambar..... (*^﹏^*)

      Delete
  12. wahhhh... ratu yeos.... pewwwitttt.... thumbs up geng meja 19......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhhhh!!!!!
      Tak sangka semeja dengan kak Mia.... (*^﹏^*)

      Delete
  13. Havoc havoc ehhhh.. nasib ada bergambor dgn kak nowa. Ada kenangan kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade kak Nowa......
      Kite kan sempat selit menyelit bergambar berdua....
      Hehehehehe....

      Delete
  14. Replies
    1. Hehehhehe..
      Mane sempat je ni Aimie.... =D

      Delete
  15. event lain kali, abang kid nak taja kayu golf lah... hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta2 tak dapat kat orang tau...
      Hahahhahah..
      Abg Kid kejam!... =P

      Delete
  16. Replies
    1. Takpe Ty, ade rezeki nanti kite jumpe ek...

      Delete
  17. ena baru sedar, xde pun gambar ena dengan kak ayue.. sedihnyaaaaaaaaaa... :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah la Ena.....
      Kite takde amik pic sesame..
      yang mase Ena selit pic akk ngan boni kacak tu pulak, tukang amik pic tak capture sekali ena kat sebelah tu....
      huhuhuuhuhu......

      Delete
  18. KALAU SAYA PERGI JOIN.. SORANG PON TAK KENAL SAYA.. HEHEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time ni la nak berkenal-kenalan.... =D

      Delete
  19. yeah gambar acik ada ^_^ first time jumpa ayue depan2.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Acik, pestime dapat bersua muke.....
      Harapnye lepas ni jumpe lagilah.... (*^﹏^*)

      Delete
  20. tu dia.... ratu yeos dah up entri... sakan berposing dengan beg merah.... ada ong jugak kot AJ pakai baju warna merah hari tu... hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih....
      Cheq Eem, pasni kene tukar name jado Cik Merah la pulak.... (*^﹏^*)
      Kebetulan pulak kan same merah....

      Delete
  21. tiqa tak sempat nak amik gambar ngan akak..
    segan nak tegur.. hehe

    akak cun !
    ceria jee.. suka tengok!

    hope dapat jumpa next time.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaa.....
      Buat ape nak segan? Akak bukan makan orang.....
      Hehehehehe......
      Alhamdulillah, thanks tiqa....
      Tapi biase2 je... (*^﹏^*)
      Insyaallah.... Next time kalau jumpe kite amik gambar sesame ye....

      Delete
  22. Salam.... Tak pernah jumpa AJ sebelum ni... Gua hari tu jelous sebab asyik meja 19 je dpt lucky draw. Moga masa hadapan kita bergambar banyak2 ye....

    ReplyDelete
  23. In Shaa Allah kalau ade lagi event mcm ni nad nk pergi

    ReplyDelete