Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 22 March 2014

Oh Monopod!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni memang monopod sangat IN....
Kat mane je cakap pasal monopod....
Termasuklah AJ...
Punyalah nakkan monopod sampai up status kat facebook....
Hahhahahha..
Lepas tu browse la kat sana sini nak cari monopod yang harganya berpatutan....
Kebanyakan yang jual kat Malaysia ni, agak mahal lah....

Yelah, AJ ni kejap je guna pun...
Contohnya fish eye clip lens tu la kan....
AJ ade jugak beli sebenarnya....
Eh salah! Kang ade orang kata AJ lupa diri.. =P
Bukan AJ beli... Mr.JR belikan..... Hahahhaha...
Penyudahnya gunanye tidak...... Terperosok je dalam handbag walaupun dibawa kehulu kehilir..

Okay, balik cerita monopod.....
AJ survey-survey paling murah dalam RM35, tapi dia takde khidmat COD walaupun jarak dia dengan AJ sekangkang kera je pun.....
So tak nak "TER"tipu, AJ tak jadi beli..
Malam aritu pulak, AJ lepak dengan Mr.JR....
Duk cakap monopod-monopod.... Sebenarnya dah lama pun cakap pasal monopod tu...
Lepas tu dalam AJ sibuk-sibuk survey dia cakap "dah tak payah!"
Rupanya, dalam diam dia dah orderkan monopod dari e-bay.....
So sekarang ni, my monopod is all the way from oversea!
Yeayyyy!!!!
Terus senyum lebar...... =D
Thanks ye Mr.JR.... Pasni I cakap nak beli Ferrari Panamera pulak....
Boleh order dari e-bay jugak tak?? =P

Sementara tunggu monopod AJ tu sampai, AJ usung "penyopod" ni dululah....
Ade tak yang nak selfie sesama?? =P


P/s : Lepas ni SELFIE sokmolah! Lebih banyak dari biase.. =P
Tak payah pakai penyopod dah...
Hahhahahaha....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. Replies
    1. Janji hado kan kak....
      hehheheheh..

      Delete
  2. bha ha ha, akak baru nak cakap meh akak belikan sekali bila akak beli nanti, tapi Mr. JR dan belikan tak jadilah, tarik balik offer boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak, dia dah belikan....
      Tapi dalam 2 minggu la kak baru sampai sini....
      Hehehehhe...

      Delete
  3. Replies
    1. Hahahhaha..
      Takde keje, cari keje namenye... =P

      Delete
    2. Zumal pun nak cari juga monopod :)

      Delete
  4. Hahahahhaa pun boleh!!! murah pun murah penyopod tuu.. wakakakakaka XD

    ReplyDelete
  5. Bhaaahaa.. kelakar lah AJ ni..

    ReplyDelete
  6. nad rasa gune penyopod ni lagi cntik gmbr..hehe

    ReplyDelete