Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 7 March 2014

Hawaiian Mood ON!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini ofis AJ punya annual dinner..
Temanya "Hawaiian Paradise"....
Jenuh jugak fikir nak pakai ape untuk hawaiian???
Takkan nak pakai hula skirt dengan scallop pulak..
Dah nak kene cari pokok kelapa karang...
Hhahahahahaha....

So AJ pakai je apa yang hado!
Sekarang  ni kat ofis masing-masing dah diawang-awangan.....
Nak pulak balik pukul 3 petang jap lagi, lagilah meraban-raban mood....
Semua dah duk cite, tayang baju apa nak pakai....
AJ pun sama naik...
Keje tak jalan siap.... Duk sembang pasal dinner je....
Hahahhahahahaha....

Meh nak bagi teaser sikit apa yang AJ bakal pakai petang ni... =D


P/s : Terngiang-ngiang pulak muzik cerita Hawaiian 50 tu... =P




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. JABATAN JARANG-JARANG BUAT ANNUAL DINNER.. DULU PERNAH SEKALI JE WALAUPUN DAH 7 TAHUN SAYA BEKERJA.. TAPI TAKDE BUAT TEMA-TEMA.. KASUAL JE..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tema kasual lagi senang kalau ikutkan...
      Pakai je ape kite nak pakai......
      Kalau bertema, kene beli baju lagi....

      Delete
  2. pakai daun nipah buat skirt, coli tempurung kelapa, rantai dan cekak bunga2. settle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mau pengsan semua orang kalau pakai gitu Al-Kisah.....
      Hahahahahaha....

      Delete
  3. Assalamualaikum AJ, wahh bestnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Sheila......
      Best, tapi tang nak cari baju tak best.....
      HEhehEhehe.......

      Delete
  4. bestnya..agensi kami buat dinner serba sederhana je sbb budget yg sgt tight. xde tema pun..ikut warna yg sesuai dan kasual

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu okaylah kak....
      Tak payah pening2 nak pikir pakai ape....
      Hehehehehe....

      Delete
  5. bagaimanakah rupa sebenar AJ masa annual dinner tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti AJ post entri tu ye...
      Tunggguuuu...
      Hehehehehe....

      Delete