Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 12 March 2014

HAUTEbysa Memang Berbaloi!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Seperti yang dijanjikan dalam entri INI, AJ nak promo sikit 1 online shop yang memang hot...

Tak lengkap rasanya bergaya tanpa dipadankan dengan aksesori kan??
Barulah ade style!
Kadang susah sangat nak cari aksesori untuk disesuaikan sesuatu majlis bertema...
Contohnya macam flower headband yang AJ pakai masa dinner ofis aritu....
Seriously, kalau nak beli pun mahal.. Lepas tu belum tentu memenuhi citarasa kita....
Sekarang tak payah risau... Di HAUTEbysa, korang boleh custom made aksesori seperti flower headband, bracelet ikut apa yang korang nak.....
Harga yang ditawarkan pun sangat berbaloi....
AJ sangat berpuashati dengan hasil kerja HAUTEbysa, kemas dan cantik!

Untuk pengetahuan korang, HAUTEbysa merupakan IG Shop milik seorang penyanyi, Sheila Abdull....
So apa tunggu lagi....
Jom intai IG Shop beliau....
Klik --------> HAUTEbysa
Boleh add mereka di WeChat juga : HAUTEbysa


 

Cantik kan???

P/s : Nanti manalah tau dah sampai seru nak kawen, nak buat tema garden wedding siap pakai crown bunga-bungalah...
Semestinya dari HAUTEbysa...
VERANGAN! =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments: