Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 14 March 2014

Dress Buat Wanita!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Dress begitu sinonim dengan wanita dan merupakan antara pakaian yang sering menjadi pilihan....
Tak hairanlah kalau trend dress ni tak penah padam dari dunia fesyen dimana sahaja....
Malahan saban tahun, pelbagai rekaan dress terkini pasti akan terhasil tak kira sama ada lebih moden taupun menggabungkan idea lama dan baru yang diinspirasikan dari tahun sebelum-sebelumnya....
Ia memberikan impak yang positif kerana ada koleksi dress terbaru yang bakal mencetuskan fenomena..

Bagi AJ sendiri, dress merupakan salah satu pakaian yang wajib ada tak kira dress labuh mahupun dress singkat..
Pemakaian dress membuatkan AJ tampil lebih elegan dan dapat menyerlahkan keayuan seorang wanita dalam diri AJ sendiri....
Lagipun kepelbagaian fesyen dress membuatkan ianya sesuai digayakan pada bila-bila dan apa jua acara.....


Sebenarnya kan, tak susah pun buat seseorang wanita untuk menggayakan apa sahaja pakaian termasuk dress selagi kita memahami cara dan fungsi pakaian tersebut...
Menggayakan sesuatu gaya tersebut bermula dengan cara pemahaman kita sendiri sama ada stail yang ingin digayakan sesuai dan menepati citarasa kita....
Selain itu, ianya juga haruslah bersesuaian dengan penampilan agar menyerlahkan personaliti dan kredibiliti anda di khalayak ramai....
Memakai sesuatu yang selesa akan membuatkan kita tampak lebih berketrampilan dan menyerlah diri kala berhadapan dengan orang lain dalam situasi tertentu.... =D


So korang masih lagi tercari-cari dress untuk dipakai ke majlis atau makan malam istimewa dengan orang tersayang tak???
AJ sarankan korang beli je secara online di website shopping terkenal ZALORA....
Banyak koleksi dan pilihan dress menarik daripada jenama-jenama terkenal antarabangsa dan tempatan yang ditawarkan tau..
Apa tunggu  lagi, kunjungi laman web ZALORA dan alami pengalaman membeli belah secara online terbaik di Malaysia!!!!
Jangan lepaskan peluang tau.....

P/s : AJ antara salah seorang customer tetap Zalora....
Senang, cepat dan mudah.... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. Assalamualaikum AJ... sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Sheila.....
      Terima kasih... (*^﹏^*)

      Delete
  2. Cantik2 dressnya

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Okay Ty....
      Akak belanja, Ty bayar.....
      Terima kasih....
      Heheheheh.... =P

      Delete