Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 15 February 2014

Tukar Baju!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini disebabkan takde keje kat ofis ni, AJ tukarkan baju blog ni...
Kesian dia, dah lama baju tak bertukar since laptop AJ tak hantar repair lagi.....
Tapi ini sementara je.. Nanti AJ nak tukar lagi.....
So akan ade few entri yang alignment gambar nye lari sikit.....
Hehehhehehe....
Header pun buat ala kadar je, sebab ketandusan idea...
Lepas tu pendrive yang banyak gambar pulak AJ tak bawak..
Itu yang blog ni rupa macam asal hado je... =P

Oh ya, nak selit cerita lain sekali....
Tema annual dinner tempat AJ ni dah ditukar..
Kalau tak temanya arabian, now diorang tukar ke Hawaiian Paradise pulak..
Aduh! Dah 1 hal nak cari baju...
Takkan AJ nak pakai scallop dengan kain jurai-jurai tali rafia pulak...
Pengsan wehhhh...
Bukan orang lain, AJ sekali pengsan tengok diri sendiri nanti.....
Agaknya baju ape yang sesuai untuk tema ni ek?
Kalau boleh taknak la baju jurai-jurai duduk tepi pantai tu.....
Lemas pulak di lautan madu nanti.. =P

Okaylah, lagi banyak menaip lagi banyak AJ merapu kejap lagi...
Sementara nak tunggu pukul 1, AJ nak tengok-tengok baju untuk dinner tu...
Kasut dah beli dah semalam.. =D
Gigih kan????

P/s : To you my uninvited reader, someone said - MISS ME??????


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. cantik dah blog aj..lama tak singgah sini..^_^

    ReplyDelete
  2. asal hado pun dah cantik.. ni kan pulak kalo tukar yg realistik lg.. sure meletop ni AJ.. kikikikikiki

    ReplyDelete
  3. SAYA LAMA TAK SALIN BAJU BLOG.. :)

    ReplyDelete
  4. aik..header macam tu pun kira ala kadar ker??hehehe..kalau macam header lan tu bleh laa kira ala kadar..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete