Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 23 February 2014

Song Box Wangsa Walk... Sorang Pun Jadi!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ini kisah petang semalam sebenarnya.....
AJ ni memang kaki karok....
Tapi stok ke laut dalam la.... Hahahahaha......
Semalam sementara menunggu cik abang sorang tu, sempatlah AJ layan karok sensorang.....
Yelah, dia pun bukan kaki karok..... Ajak dia pun bukan nak nyanyi.....
Rasenye 1 lagu je dia akan nyanyi.... "My Baby You"... =P
Rupanya, karok sensorang ni pun layan jugak ek....
Tapi lepas tu bagai nak mampus la AJ melalak dalam tu....
Gile... lepas AJ nyanyi, AJ lagi nyanyi...
Yelah, kalau ade suara orang lain nyanyi same kang pelik pulak..... Hikhikhik....


AJ karok kat SongBox, Wangsa Walk...
Memula plan nye nak pegi Superstar, tapi untuk small room full pulak....
Takkan AJ nak belasah melalak dalam medium room kan....
Dah tu, AJ naik pulak atas pegi SongBox....
Sebelum masuk tu, sempatlah AJ google review pasal tempat ni....
Hasil carian, ramai yang cakap tak berapa best....
Lagu tak berapa nak update segala.......
Tapi memandangkan AJ dah sebu kat WW tu, makanya AJ gagahkan jugak.....
Bile masuk tu, tempatnya takdelah gah macam RedBox kan...
Biase-biase je...... Tapi bukanlah "karaoke jamban"...
Kalau karaoke jamban, memang AJ mintak balik duit.......
Whahahahahah....

Bile masuk tu AJ tengok bersihlah jugak dalam tu....
Tapi dinding bilik AJ tu ade lah cat tanggal sikit, lubang-lubang sikit.....
Tapi AJ tak kisah sangatlah kan.... Bukannye dinding tu kacau AJ pun....
Then AJ pilih lagu pulak.... Pada AJ lagu dia takdelah outdated sangat...
Cuma tak banyak lagu latest gile la.... So far lagu-lagu dia tu, AJ tau la nak nyanyi kan.....
Lepas tu dia pakai wired mic, sound dia nak kate okay sangat pun tidak, nak kate teruk sangat pun tidak...
Tapi kene pandailah adjust key tu sendiri ek..... =D
Overall SongBox ni NOT BAD lah......
Kalau setakat nak santai-santai, boleh lagilah.....
So next time, bolehlah AJ repeat...
Sorang pun jadilah! Hehehehhee....

Jom intai sekeping dua gambar....


Last sekali tu muke AJ yang dah lelah melalak sensorang.....
Hahahahhaha....

P/s : Bilelah nak re-plan balik aktiviti karok tertunggak dengan kengkawan AJ tu ye???
Adoilahhhh....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. x try lg kt song box ni
    salu g superstar je
    sbb xprasan ad songbox kt belah sana tu
    nnti nk p try la :)

    ReplyDelete
  2. KAROK SENSORANG TU JANGAN PANDANG BELAKANG.. :)

    ReplyDelete
  3. nyanyi lagu nasyid kan ? he he

    ReplyDelete
  4. deqla pun kaki karok..tp dah lama x karok nih.. jom karok sesama nak AJ? hihi..

    ReplyDelete
  5. sensorang pun boleh eh...hahahahaha....nanti kita pi sama2..boleh sumbangkan lagu2 org..jahanam...

    ReplyDelete