Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 18 February 2014

Nombor Telefon Kedua Untuk Tujuan Blog?


ASSALAMUALALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni AJ memang busy gile..
Closing berapa hari lagi kan....
Ni AJ curi-curi masa kejap update blog ni.....


Entah macam mana tengah buat keje semua, AJ terfikir....
PERLU KE ADA NOMBOR TELEFON KEDUA UNTUK TUJUAN BLOG SAHAJA?
Haaaaaa... Caps lock kau...
Sekarang ni nombor AJ dah bercampur baur.....
Dimana semua bende tertumpu pada nombor yang sama.......
Sekarang ni memang AJ dah ade 3 nombor......
Tapi 2 nombor yang aktif tu memang untuk kegunaan semua propose.....
Whatsapp kat nombor ni, call kat nombor itu... Memang pening......
Kawan-kawan yang ade nombor AJ pun pening, tak tau nak call dan mesej nombor yang mana...
Hehehheheheh...
Actually dedua AJ pick up, tapi kadang ade jugak bende penting yang missed....

Itu yang buat AJ terfikir, nak ke guna nombor lain hanya untuk tujuan berblog?
Dan kalau nak guna nombor lain, maknanya AJ kene dapatkan lagi 1 telefon la.....
Lepas tu pulak, kos AJ akan bertambah sikit la...
Untuk topup semua.....
Korang rase macam mana??
Guna 2 nombor sedia ada atau aktifkan nombor 1 lagi tu untuk blog?
Dalam name card sebelum ni pun AJ letak sekali 2 nombor AJ..... Hurmmm...

P/s : Nak manage contact list......
Banyak sangat + bercampur...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. no blogger, amal ada sikit je ;)

    ReplyDelete
  2. kita ada dua nombor pun confuse..kalau tiga tak taulah..the only good thing is phone boleh pakai dua simcard. so senang lagilah..kalau tiga susuah sikit kot coz kena pakai dua handphone..

    ReplyDelete
  3. manage aje Aj ,jangan buang no akak dah ler ye...

    ReplyDelete
  4. guna dua nombor je AJ...satu untuk personal satu lagi utk berblog dan tak personal...ok kot rasanya..

    ReplyDelete
  5. biasanyalah kan akak kalau nak contact AJ no satu tu, dan kalau nak What's App, no yang lagi satu... tapi dua2 reachable, kalo tak reachable FB akak ko ni rembat...wakakakaka.....

    akak tak adalah kot, pakai no yang sama jer cukup....

    ReplyDelete
  6. uish ramai agency nak call nie.. kalau ada 3 nombor.. at least kena ada 3 smart phone.. wahla..

    ReplyDelete
  7. Salam..guna la hp yg ada dua simcard..kan senang?

    ReplyDelete
  8. lan dulu penah pakai 2 no..satu opis and satu personal tapi end up lan tutup no opis and masukkan semua dalam satu no..sebenarnya ikut pada orang, kalau AJ rasa boleh manage boleh jer kalau nak pakai 2-3 no..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. akak guna satu nombor jer....lama tak menyinggah sini...hihi

    ReplyDelete
  10. Ty de 3 nombor , Konon nk 1 nombor utk khas kawan blog n urusan blog tapi cm semua nombor dh org taw.. hahahahaaa

    ReplyDelete
  11. perlu ke.. ikut keperluan masg2lah kan !

    ReplyDelete
  12. kalau pasal nombor phone ni, nur pun pening sebenarnya...huhuhuh
    nur pun byk nombor, sampai kawan pun marah...

    ReplyDelete