Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 10 February 2014

Bertambah Lagi Nampaknye....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Nampaknya ahli keluarga kucing AJ ni dah nak bertambah.....
Balik keje je tengok kucing AJ yang sekor tu dah sibuk cari tempat, dah tak tentu arah....
Itu memang tanda-tanda nak beranak lah tu......


Kat rumah ni dah ade 16 ekor.....
Tak tau lah berapa ekor pulak keluar kali ni......
Lepas tu next ade lagi 3 ibu pulak nak beranak.......
Memang jadi puluh-puluh ekor la lepas tu.....
Hehehehheheh....

Takpe-takpe, orang kate bela kucing tu pun part of rezeki kan.....
Alhamdulillah......

P/s : Yang sibuk nak mengawan lain pulak kisahnya.....
Aiyark!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. banyak tu 16 ekor..
    memang meriah ler umah tu..
    kucing mmg suka cari port sendiri untuk beranak.
    kalau bleh dia nk tempat yang xdek org bleh tgk.
    walaupun dh kasi tempat,tetap dia nk cari tmpat lain.
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah memang meriah.....
      Kadang sampai naik pening kepala dibuatnya...
      Hehehehehe.......
      Yang ni dia lagi datang kat kite.....
      Takde sorok2 nye... =D

      Delete
  2. meriah la raya tahun ni AJ..hehehe

    ReplyDelete
  3. wow! banyaknye ayu.. so comel..
    but inshaaAllah...murah rezeki ayu nanti.. :)

    ReplyDelete
  4. pergh..dah berpuluh ekor kat rumah tu..bgusla..

    ReplyDelete