Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 24 February 2014

Bergelap Di Ofis!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni ofis AJ tengah bergelap...
Memasing sengih je.... Al-maklum tak payah buat keje kan....
Puncanya, ade sesuatu yang terbakar....
Tapi tak dapat nak pastikan ape mendenye....
So sekarang ni pihak management dengan maintenance tengah cari punca....
Kami pulak dah mati akal tak tau nak buat ape...
Dalam ati semua berdoa moga sampai petang tak payah buat keje....
Hahahahha...
Nampak??? Nampak permainan dia???


So, sambil-sambil tu AJ update blog dulu la...
Nasib baik part keje AJ dah closing Jumaat lepas...
Tinggal nak buat report untuk team meeting Jumaat ni je......
Mate pun makin lame makin kecik ni....
Yelah, dah bergelap kan....

Okaylah, nak layan mate kejap....
Kang dah cerah tak boleh dah.... =P

P/s : Kisah BR1M tak abis lagi ek??
AJ masih menunggu.... (*^﹏^*)



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. selamat bergelap aj...jaga2 ada momok kat belakang tu...muahahaha... meh turun sini meh, kita gi lepak kat Starbucks...*_^... jom jom kita What's App, boring kannn???

    ReplyDelete
  2. hehe , sempat je update blog . masa terluang memang untuk blog tersayang :0

    ReplyDelete
  3. kat opis syst down ni.. apa lagi, bw ller...hheee

    ReplyDelete
  4. wah..kalau sampai ke petang mmg best la..heeeee

    ReplyDelete