Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 24 February 2014

Balik Jua Akhirnya...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Akhirnya setelah 2 jam Bergelap di ofis, bos besar bagi green light....
Semua staff CMS boleh balik......
Apa lagi, tanpa buang mase semua siap berkemaslah.......
Termasuklah AJ...
Pantas semua, takut titah suruh balik ditarik balik kan.... =P

Tapi staff department AJ je yang boleh balik rasanya......
Sebab puncanya litar pintas dari kawasan CMS....
Yelah, dah 2 jam kot kami melangut...
Team leader AJ pun cakap team kitorang dah archive target...
So takde ape la yang pending lagi sebelum closing...... =D
Alhamdulillah...

Santai Nampak!

Now AJ tengah berlenggang kangkung, bersenang lenang kat rumah ni ha.....
Heheheheh...
Mate pun dah layu je ni..... -=D

P/s : Kan syok kalau hari-hari macam ni...
Bad news : Harimau tak mengaum lagi... Waaaaaaaaa.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. kemain santai nampak kaki tu AJ..
    kalau akak pun suka dapat balik awal.. hehe

    ReplyDelete
  2. akak nak balik jugakkkk.....kepala tgh sakit ni....

    ReplyDelete
  3. wow! best!!
    tahniah kerana dpt blk awal AJ hari ni.. takde la nak ngadap jem bagai kan..

    ReplyDelete
  4. dapat bersantai dalam rumah sendiri mmg syurga..!

    ReplyDelete
  5. wahhh.. seronoknya... jeles ni...

    ReplyDelete
  6. bestnyer. kalau konah kena hadap sampai punch card.

    ReplyDelete
  7. best eh tetibe dapat balik awal dari biase mcm ni..

    ReplyDelete