Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 23 February 2014

Applikasi Whatsapp Tergendala Selepas 2 Hari Dibeli Facebook


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selepas 2 hari dibeli oleh Facebook dengan harga 19 million, applikasi Whatsapp tergendala sejak beberapa jam yang lepas...
Perkara ini telah disahkan oleh BGR India dimana Whatsapp sedang mengalami sedikit isu dan mereka sedang berusaha membaik pulih sistem...
Jangka masa selama mane sistem Whatsapp tergendala tidak diberitahu pulak....

 sumber

Patutlah bile AJ nak Whatsapp dari tadi tak boleh-boleh.....
Rupanya whatsapp down.....
Hantarlah mesej kat sesiapa pun, tak delivered langsung...
Ingatkan telefon AJ yang mengong......
Dah reboot bagai pun still macam tu.....

Alahai Whatsapp.....
Kejutan budaya ke dibeli Mark sampai 19 million???
Jangan sebab hal ni 19 million pengguna pulak lari pegi applikasi lain sudahlah ye.....
Nasib yang lain tak down.....
Nampaknye communicate thru applikasi lain dulu la ye semua......

P/ s : Susah jugak takde Whatsapp sebenarnya... 



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. mohon tokey facebook beli telekom malaysia . he he

    ReplyDelete
  2. Patutlah sunyi je WhatsApp zumal... Hai zumal follow sini :)

    ReplyDelete
  3. cik nor guna ok jer..mlm td jer slow skit..:)

    ReplyDelete
  4. mmg susah kalau tak ada whatsapp zaman skrg ni..
    takkan nak main hantar2 surat kot mcm dolu2 hahahhaha

    ReplyDelete