Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 8 January 2014

Rindu Kamu.....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

WARNING : Ini bukan entri cintan cintun! =D


Rindunya....
Rindu nak blogwalking, jumping around dari 1 blog ke 1 blog....
Semenjak laptop rosak dan tak berganti lagi sampai hari ni, agak susah AJ nak BW.....
Kalau tak, balik keje boleh je bertenggek depan lappy sampai ke pagi.... =D

Kat ofis pulak even internet tak blocked, AJ tak boleh nak BW jugak...
Yelah, kalau tempat lama keje nye tak macam sekarang....
Dulu setakat jawab call, buat filing bagai..... Tak payah nak fokus sangat pun....
Sekarang kalau tak fokus, masak wehhhh.......
Even kurang 1 nombor pun dah jejas keje AJ...... Huhuhuhu...

Ni pun AJ BW kat mana yang dan singgah je.....
Kalau tak, takdelah tinggal jejak kasih tu....
Harapnya, dalam beberapa bulan lagi dapatlah AJ ganti lappy baru..
Barulah senang sikit kan......
Yang lama, nak repair pun macam tak berbaloi je..... Mahal!

Sekarang ni nak jerit jap....

AJ RINDU NAK BLOGWALKING!!!!!!!!!!

P/s : Update sementara takde keje....
Huhuhuhuh.....
Hepppp Aja, sila buat keje.... I know u intai-intai here.... #OME =P





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. owhh.. padan la dah lama x nmpk AJ bw.. huhu..

    ReplyDelete
  2. heppp...buat kerja eh...hahaha...rindu AJ jugak..dah lama AJ x dtg rumah akak...

    ReplyDelete
  3. Hahahaaaaa.. cam taw2 je kite tgh intai die... tanjat gugurl... =P

    ReplyDelete
  4. jatuh cinta ya kak ?
    hihihihi

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum AJ, cepat blogwalking!!!!!!!!!!!!!!!! hehe >_________<

    ReplyDelete