Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 30 January 2014

Penyakit Guess The Emoji!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA



Nampaknya dah jadi fenomena pulak game "GUESS THE EMOJI" ni....
Memula AJ tak terjebak jugak...
Tapi sorang kawan AJ ni, asik duk post kat group whatsapp minta jawapan..
Penyudahnya abis 1 group tu terjebak termasuklah AJ, Mr. JR dengan mak bapak budak dalam tu....
Hahahahhaha...

Game ni seriously memang penyakit.....
Puas perah otak nak fikir mende apelah sebenrnya gambar tu...
Ada emoji yang langsung tak kena dengan jawapan......
Contohnya NASA..


Ramai yang tak tau apa kaitan bendera dengan roket.....
Hint dah habis pakai, haram tak dapat jawapan...
Bila dah dapat jawapan, perkataan yang keluar.. "Hek eleh, apa kaitan itu dan jawapannya???"

Kalau korang belum try game ni, trylah..
Best wooooo....
Lagi best bila AJ nak bagitau, AJ dah lepas sampai level 40...
Tengah tunggu dia update next level je ni....
Hahahhahahah..... =P

P/s : Kat facebook penuh orang minta jawapan....
Siapa nak jawapan??? Tanya kat AJ.. =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. ha tgk ramai duk post pasal game ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Game ni memang penyakit tau.....
      Hahahahah..

      Delete
  2. kawan akak siap bagi semua jawapan kat fb dia. dari awal sampai akhir. kelas kan! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu mesti cheat game tu...
      Hehheheheeh..

      Delete
  3. DAh terjebak juga. Jawan pon dah ada..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menjebakkan diri...
      Hehehheheeh...

      Delete
  4. Same! Terjebak gakkk..
    Dasat nye.. Dh lvl 40

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah duduk mengadap je..
      Mau tak cepat abis...
      hehheheheh..

      Delete
  5. ramai yg main game ni kan.. :)

    ReplyDelete