Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 25 January 2014

Kaftan!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Lately ni AJ "TER"suka pulak dengan kaftan ni......
Tengok online shop pun yang ade jual kaftan je.....
AJ banyak tengok dari luar negara nye website, cantik-cantik...
Tapiiiii......... AJ rase inscure pulak kalau nak shopping dari situ..
Kang dah bayar, barang yng ditunggu-tunggu pulak tak sampai-sampai.... =(

Tadi duk google-google, banyaknye lah yang cantik!
Gile jugak perasaan ni bila tengok....
Mana ek nak cari yang cantik macam tu?
AJ ade jugak intai-intai few butik....
Tapi tak nampak pulak yang menarik mata dan hati....
Dapat yang "vogue da vasssszzz" pun okay jugak..
Kire bonuslah... Boleh pakai pegi dinner ofis nanti..
Temanya Arabic gitu.....
Kannnnnn... Nampak permainan dia????

Sekarang ni AJ nak continue browsing.....
If posibble arini lepas lawat Abam Montel kat vet, terus nak pegi cari..... =D

Layan dulu yang cantik menarik kat bawah ni ye...
Mana tau ade yang berjangkit pulak nak membeli kaftan... =P


Cantik kan????

P/s : Makin gile nak beli mase entri ni ditulis....
Huhuhuhuh.... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. Assalamualaikum AJ, wahh cantiknya kaftan. corak yang first gambar tu cantik. hehhe (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Sheila.......
      Kan yang first tu memang yang AJ tengok banyak-banyak kali.....
      hehhehehehh..
      Sweet & simple...

      Delete
  2. Memang cantik... Dan memang mahal...

    ReplyDelete
  3. wahh cantrik2 corak.. memang trend sekarang ke ?

    ReplyDelete
  4. kalau dulu2 kaftan sesuai untuk baju tidur sahaja...sekarang kene dengan gaya dan ubah suainya boleh dipakai dimana saja mengikut situasi dan majlis..

    ReplyDelete
  5. kaftan.. ingat kapan tadi.. heee...

    ReplyDelete
  6. Salam dear๐Ÿ˜Š i ada jual kaftan mcm ni less then rm100. Check my ig wardahmn ya ๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete